Η «ανδρική» Εβδομάδα Μόδας ξεκίνησε και αυτοί oι fashion lovers έδωσαν όλο τους το swag σε αυτές τις εμφανίσεις


Αυτή η περίοδος είναι από τις αγαπημένες μου και αυτό γιατί σημαίνει ότι οι παρουσιάσεις των ανδρικών συλλογών, είναι γεγονός! Εδώ και ήδη μερικές μέρες, μερικά από τα πιο γνωστά brands, θρυλικούς οίκους αλλά και ακόμη καλύτερα, μερικοί από τους πιο ανερχόμενους σχεδιαστές του πλανήτη, παρουσιάζουν τις νέες ανδρικές συλλογές για το Φθινόπωρο ’17.

Αυτό σημαίνει πολλά: Από την μια υπάρχει μια μεγάλη προσμονή για τα νέα σχέδια που θα δούμε –έστω και από μακριά-, τις νέες τάσεις που θα προκύψουν στο ανδρικό ντύσιμο, αλλά σημαίνει επίσης και πολύ, πολύ street style μόδα. Όλοι οι fashion lovers, fashion experts, bloggers ό,τι μπορεί να βάλει ο νου σου, ξεχύνονται στους δρόμους με σκοπό να παρακολουθήσουν μερικά από τα πιο exciting fashion shows της χρονιάς.

Όλα αυτά φυσικά, ενώ ο… ανεπιτήδευτος, κουλ εαυτός τους όλο και λίγο «ξετυλίγεται» προς τα έξω και προς το διεθνές κοινό μέσα από τις εμφανίσεις που κάνουν όταν περπατούν στους δρόμους των μεγαλουπόλεων που λαμβάνουν μέρος αυτά τα shows. Στην προκειμένη περίπτωση, με την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο να έχει όλα τα φώτα στραμμένα επάνω της αυτές τις ημέρες, πρόκειται να απολαύσεις τα πιο δημιουργικά και όλο… αβανγκαρτνισμό looks των φίλων μας των Λονδρέζων.

Enjoy.

mens-fashion-week-london-ss-2017-01.jpgmens-fashion-week-london-ss-2017-02.jpgmens-fashion-week-london-ss-2017-03.jpgmens-fashion-week-london-ss-2017-04.jpgmens-fashion-week-london-ss-2017-05.jpgmens-fashion-week-london-ss-2017-06.jpgmens-fashion-week-london-ss-2017-07.jpgmens-fashion-week-london-ss-2017-08.jpgmens-fashion-week-london-ss-2017-09.jpgmens-fashion-week-london-ss-2017-10.jpg