Λέγεται τσάντα «σαρδέλα» Είναι ένας από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας.


Ο οίκος Bottega Veneta φημίζεται ιδιαίτερα για τα αξεσουάρ του και φυσικά για τις υπέροχες τσάντες του που σημειώνουν τεράστια εμπορική επιτυχία. Οι fashion addicts τις ποθούν και οι celebrities αδυνατούν να κάνουν εμφανίσεις δίχως να κρατούν μια από αυτές.

Τη φετινή σεζόν, ο οίκος μας συστήνει την Sardine bag ή με πολύ απλά ελληνικά, την τσάντα «σαρδέλα». Την είδαμε στη συλλογή Fall 2022 και πλεόν την κρατούν διασημότητες όπως η Kendall Jenner και η Rosie Huntington-Whiteley η οποία την επέλεξε στην chalk απόχρωση.

 

https://www.instagram.com/p/Ci72NeksFiX/?utm_source=ig_embed&ig_rid=210243a6-fbc9-4b6c-a224-d7fda9389494 

 

Από πού είναι όμως εμπνευσμένη αυτή η it bag; Από την τέχνη του Ρώσου γλύπτη Constantin Brancusi. Η τσάντα Sardine έχει ξεχωριστή πλέξη, ενώ το όνομά της το οφείλει στο σχέδιό της, που περιλαμβάνει ένα χρυσό χερούλι σε σχήμα σαρδέλας. Έχει μεσαίο μέγεθος και είναι πολύ πρακτική και κομψή, ενώ ταιριάζει με κάθε look.

Η συγκεκριμένη τσάντα κυκλοφορεί σε τρία χρώματα τα bitter chocolate, barolo και chalk, ενώ ο οίκος έχει ήδη παρουσιάσει τρεις νέες αποχρώσεις που εντάσσονται στη Spring 2023 συλλογή του.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @rosiehw

 

Πηγή