Βρες αυτό που ταιριάζει σε εσένα αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα μέσα από δύο υπέροχες συλλογές της sloggi


Λίγες ημέρες έμειναν μόνο μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και έχουμε ήδη μπει για τα καλά στο mood της πιο λαμπερής και αγαπησιάρικης περιόδου του χρόνου! Τα πάντα γύρω μας είναι στολισμένα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται πιο ευχάριστοι, χρώματα και αρώματα μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο όμορφα από ποτέ και τα καταστήματα με τις στολισμένες τους βιτρίνες, μας δίνουν αμέτρητες ιδέες για να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας, αλλά και να αγοράσουμε δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Κάθε τέτοια εποχή, εγώ ψάχνω πάντοτε κάτι πολύ ξεχωριστό, πολύτιμο και κομψό για φίλες, φίλους αλλά και το άλλο μου μισό και πάντοτε καταλήγω σε κάτι που θεωρώ πως έχει διαχρονική αξία: τα εσώρουχα. Όχι οποιαδήποτε εσώρουχα φυσικά, αλλά εκείνα που ξέρω ότι θα ταιριάξουν απόλυτα τόσο στις ανάγκες όσο και στο στιλ του προσώπου που πρόκειται να τα φορέσει.

Φέτος έχω προσθέσει στη wishlist μου από πολύ νωρίς κιόλας κάποια εσώρουχα. Για την κολλητή μου, που είναι αρκετά ρομαντική και ξέρω πως λατρεύει οτιδήποτε έχει δαντέλα, έχω επιλέξει ένα Zero Feel Lace σετ σε κυπαρισσί χρώμα, που χάρη στην ειδική δαντέλα προσδίδει την κομψότητα που κάθε γυναίκα αναζητά. Με μηδέν ραφές, μηδέν μπανέλες και μηδενικά σημάδια στο δέρμα, αυτό το σετ θα της δώσει την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και είμαι σίγουρη πως θα το φοράει από το πρωί ως το βράδυ.

zerolacekup

Για τον σύντροφό μου, που είναι φαν των games της δεκαετίας του '80, έχω ετοιμάσει την ωραιότερη έκπληξη! Ένα φανταστικό GO t-shirt που φοριέται και κάτω από τα ρούχα, αλλά και μόνο του, με το Pac-Man, τον στρογγυλό κίτρινο ήρωα που παραμένει μέχρι και σήμερα τόσο δημοφιλής και εξακολουθεί να τον ενθουσιάζει. Με μία τόσο απαλή λαιμόκοψη, βαμβακερό ύφασμα και παιχνιδιάρικο design, είμαι σίγουρη ότι δεν θα αποχωρίζεται ποτέ το Pac-Man tee.

Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι να συμπληρώσω την παραγγελία μου για τον αγαπημένο μου με το αντίστοιχο αντρικό σλιπάκι START της συλλογής sloggi AW22, που ενώνει τις δυνάμεις της με τον θρυλικό Pac-Man και γίνεται δίχως αμφιβολία το πιο hot λανσάρισμα της σεζόν.

pacmanantriko

Από την wishilist των γιορτών δεν θα μπορούσε να λείπει ένα δώρο και για μένα! Μια επιβράβευση μικρή επιβράβευση γιατί το αξίζω και το αξίζεις και εσύ και σου προτείνω να σε φροντίσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη. Επειδή λοιπόν τις γιορτές θα φορέσω ένα sheer top συνδυασμένο με μια midi φούστα και θέλω να κάνω το look μου ελαφρώς σέξι και θηλυκό, έχω επιλέξει αυτό το Zero Feel Lace Top το οποίο είναι σκέτος έρωτας τόσο ως προς το μοντέρνο του σχέδιο, όσο και ως προς την χωρίς ραφές και εντελώς επίπεδη εφαρμογή του, χάρη στην τεχνολογία Dot-bonding.

zerolacekafe

Οι επιλογές από την συνεργασία sloggi x Pac-Man δεν σταματούν εδώ. Μπορείς να βάλεις στη wishlist σου το Weekend Style για τις γυναίκες, που προσφέρει απίστευτη άνεση (μαζί με ένα λατρεμένο σχέδιο Pac-Man), κάθε μέρα της εβδομάδας!

pacmankentriki

Τα εσώρουχα της εταιρείας sloggi δίνουν την τέλεια ελευθερία κινήσεων και γίνονται ένα με το σώμα, αναδεικνύοντας την πιο όμορφη και θελκτική του πλευρά. Είναι ένα δώρο προσωπικό, πολύ χρήσιμο και πρακτικό, που όλοι θα το λατρέψουν!

  https://www.facebook.com/sloggi/  https://www.instagram.com/sloggi/?hl=el

Πηγή