Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη συνεργασία της εμβληματικής εταιρίας παπουτσιών με το brand του βραβευμένου σχεδιαστή μόδας


Η Dr. Martens και η Ava Nirui, η designer πίσω από το special project HEAVEN by Marc Jacobs, επιστρέφουν με μια ακόμη συνεργασία για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, κυκλοφορώντας δύο νέα σχέδια παπουτσιών που θέλουμε να κάνουμε δικά μας! Το πρώτο από αυτά αποτελεί την ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού Mary Jane μοντέλου της Dr. Martens, ενώ το δεύτερο αποτελεί την ανανεωμένη εκδοχή του Ricki sandal των τελευταίων ετών.

d

dr-martens-heaven-3

dd

H chunky σόλα των Mary Janes με την εμβληματική κίτρινη ραφή της εταιρίας, παντρεύονται με το grunge και punkish λογότυπο της Heaven στο λουρί τους, κάνοντάς τα τα ιδανικά gig shoes που θέλουμε στη γκαρνταρόμπα μας.

Από την άλλη πλευρά, το σανδάλι Ricki διαθέτει έναν πιο ελαφρύ σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από μαλακό μαύρο δέρμα.

Η capsule συλλογή Dr. Martens x HEAVEN by Marc Jacobs πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου μέσω του ιστότοπου Dr. Martens. Σπεύσατε νωρίς, καθώς προβλέπεται να γίνουν sold-out σύντομα!

d