Σχεδόν καλοκαίριασε, και το top γεγονός γι’ αυτή την περίοδο είναι σίγουρα ο γάμος ή οι γάμοι στους οποίους είσαι καλεσμένη! Πάντα, όταν είμαστε καλεσμένες σε έναν γάμο, μας προβληματίζει τι θα φορέσουμε αλλά και πώς θα φτιάξουμε το τέλειο χτένισμα!


Μάντεψε! Εμείς είμαστε και πάλι εδώ για να σου δώσουμε τις 4 top ιδέες για νεανικά χτενίσματα που θα σε κάνουν να μαγνητίσεις τα βλέμματα πάνω σου, ως η πιο εντυπωσιακή καλεσμένη!

1.    Wet look

Μια πρώτη πρόταση αποτελεί το wet look, το οποίο κατέχει και την θέση ενός από τα πιο μοντέρνα χτενίσματα για το καλοκαίρι, αλλά και για επίσημες περιστάσεις. Το χτένισμα αυτό είναι εύκολο και θα αναδείξει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα χαρακτηριστικά και τις γωνίες του προσώπου σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φέρεις όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω και να χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο προϊόν που θα δημιουργήσει την αίσθηση του «βρεγμένου».

Για να αποφύγεις το αποτέλεσμα του να φαίνονται τα μαλλιά σου «λαδωμένα», προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν σε spray ή ξηρό λαδάκι.

2.    Ανέμελες μπούκλες

Αν έχεις μακριά μαλλιά και θέλεις να αναδείξεις την απαράμιλλη ομορφιά τους, μπορείς να επιλέξεις ένα χτένισμα με μπούκλες, που είναι super νεανικό και έχεις τη δυνατότητα να το δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι. Αν επιθυμείς να έχεις ένα αποτέλεσμα που θα μοιάζει επαγγελματικό, χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για μπούκλες Telis Kikeris, για τέλεια ευκολία στην χρήση και με τεχνολογία που δεν ταλαιπωρεί την τρίχα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια χωρίστρα και να ξεκινήσεις, φτιάχνοντας τις μπούκλες. Όταν περάσει λίγη ώρα, βάλε spray μαλλιών για τέλειο κράτημα και χτένισε τα μαλλιά σου, ώστε να φαίνονται ανεπιτήδευτα. And... thank us later!

3.    Ponytail

Η αλογοουρά είναι μια εύκολη επιλογή και συνάμα πολύ νεανική. Το χτένισμα αυτό θα αναδείξει το πρόσωπο αλλά και τους ώμους σου, ειδικά αν επιλέξεις να φορέσεις ένα ανάλογο φόρεμα. Για να δημιουργήσεις την πιο hot ponytail, πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά, χτενίζοντάς τα προσεκτικά. Στην συνέχεια, μπορείς να τα δέσεις με ένα ανθεκτικό λαστιχάκι και να τυλίξεις γύρω από αυτό μια τούφα μαλλιών, για εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Μια δυναμική και εντυπωσιακή ponytail, συνήθως γίνεται με ίσιο και τέλεια χτενισμένο μαλλί!

4.    Boho

Το boho στυλ είναι πάντα επίκαιρο και αποτελεί top επιλογή για καλεσμένη σε γάμο! Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό αποτέλεσμα με ανέμελες πλεξούδες που θα «δένουν» ομοιόμορφα στο πίσω μέρος των μαλλιών. Ένα boho χτένισμα είναι πολύ εύκολο στη δημιουργία του και μπορείς να το κάνεις γρήγορα, μόνη σου στο σπίτι. Αν θέλεις να κάνεις ένα upgrade στο look σου, μπορείς να προσθέσεις ένα elegant αξεσουάρ μαλλιών, πάνω στο δέσιμο των πλεξούδων!

 Δοκίμασε ένα από τα παραπάνω χτενίσματα στον επόμενο γάμο που είσαι καλεσμένη και συνδύασέ το με το κατάλληλο φόρεμα ή σετ και με όμορφα αξεσουάρ! Have fun!