Θηλυκές και πολύ κολακευτικές γραμμές


Η μόδα έχει τη δύναμη να αναζωογονεί τη διάθεση μας και φυσικά να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα μας. Ένα από τα κομμάτια που παίζουν σπουδαίο ρόλο σε αυτό τη φετινή σεζόν είναι το φόρεμα. Τα στιλ που ξεχωρίζουν σύμφωνα με τα διασημότερα brands αλλά και τις trend setters του Instagram είναι τέσσερα και χαρακτηρίζονται από θηλυκότητα, λειτουργικότητα, άνεση και κομψότητα. Αυτά τα στιλ φορέματος δίνουν αρκετά περιθώρια για styling και πειραματισμούς, είναι άκρως ερωτεύσιμα και πρόκειται να φορεθούν ξανά και ξανά μέχρι και τις αρχές του φθινοπώρου, όταν ακόμα η ζέστη δεν θα έχει περάσει.

  • Floral – Ένας ολάνθιστος κήπος

Τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν βλέπουμε παντού το φόρεμα με λουλούδια ή αλλιώς με floral print. Πρόκειται για μια τάση που άλλοτε κυριαρχούσε μόνο την άνοιξη, αυτό όμως δεν ισχύει πια. Μπορείς να φορέσεις floral όποιο και αν είναι το στιλ σου, από girly μέχρι rock αλλά και για οποιαδήποτε περίσταση από το πρωί στο γραφείο τις βραδινές εξόδους.

FLORAL DRESS WITH BOW – TOGETHERLAND, BSB FASHION

  • Ροζ – Το πιο ελκυστικό χρώμα

Από τις ζωηρές και έντονες αποχρώσεις που πλησιάζουν το φούξια και το φραουλί μέχρι τις πιο ήσυχες και ουδέτερες (πούδρα, baby pink, nude) ή το «σκονισμένο» ροζ (dusty pink), ένα είναι σίγουρο: ότι ακόμα κι αν δεν είσαι φαν του girly, όπως θεωρείται, ροζ χρώματος, θα το αγαπήσεις, αφού κυριαρχεί τη φετινή σεζόν. Οι αποχρώσεις του κολακεύουν κάθε επιδερμίδα, δημιουργούν τους πιο αρμονικούς συνδυασμούς και φοριούνται σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα χρώμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια εμφάνιση και να την απογειώσει.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΑΚΡΥ ΠΟΠΛΙΝΑ ΒΟΛΑΝ, MAKI PHILOSOPHY

  • Λινό- Τοπιοδροσερόύφασμα

Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα θεωρείται το πιο δροσερό ύφασμα, με την κομψότητα και τη στιλιστική του αξία να είναι αδιαμφισβήτητες. Έτσι το λινό φόρεμα έχει γίνει το must – have item κάθε γυναίκας. Είναι ιδανικό για τις εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο, μέχρι τις διακοπές και την παραλία με μικρές αλλαγές στο styling, αλλά και τις βραδινές εξόδους. Έχει γίνει τόσο αγαπητό γιατί το ύφασμα αυτό είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο, είναι ευκολοφόρετο και δίνει πολυτελή χαρακτήρα σε ένα σύνολο.

LINEN SLEEVELESS DRESS, HELMI

  • Wrap dress - Το πιο πολυμορφικό κομμάτι

Λειτουργικό, κομψό και κολακευτικό, αυτό το φόρεμα που σύστησε στο κοινό στα '70s η Diane Von Furstenberg, ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σωματότυπο, χάρη στο μοναδικό σχήμα του.

JESSIE DRESS, KARAVAN CLOTHING

 

 

cover photo credits Instagram @elodieromy

Πηγή