Οι εμφανίσεις διάσημων γυναικών αλλά και influencers θα σε πείσουν


Θεωρείται κομψό, πολύ ελκυστικό, τραβάει την προσοχή και σίγουρα διεγείρει τη φαντασία των αντρών. Το εξώπλατο φόρεμα είναι το κομμάτι της γκαρνταρόμπας που αναδεικνύει το πιο σέξι σημείο του σώματός σου, την πλάτη σου, χωρίς το look να δείχνει υπερβολικό και αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει δυναμικά για να σε κάνει να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Διάσημες γυναίκες, όπως η Emily Ratajkowski ή η Rosie Huntington‑Whiteley, αλλά και influencers αποδεικνύουν άλλωστε αυτό το comeback, επιλέγοντάς το σε πολλές από τις εμφανίσεις τους και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν στο Instagram κερδίζουν αμέσως χιλιάδες likes.

photo credits Instagram @rosiehw

Το εξώπλατο φόρεμα είναι μια έξυπνη εναλλακτική, αν έχεις βαρεθεί να φοράς μίνι φορέματα και μπλούζες που αναδεικνύουν το ντεκολτέ σου. Μπορεί να υποστηρίξει μια βραδινή έξοδο ή μια πιο επίσημη περίσταση ακόμα όμως και μια απλή, χαλαρή, καθημερινή βόλτα και να σε κάνει να αγαπήσεις την εικόνα του σώματός σου περισσότερο.

photo credits Instagram @leehermann

 

Αν το επιλέξεις, καλό θα ήταν να μη αφήσεις κάποιο άλλο μέρος του σώματός σου ακάλυπτο. Το εξώπλατο φόρεμα είναι αρκετό για να σου προσφέρει την απόλυτη άνεση και ταυτόχρονα να δώσει στην εμφάνισή σου μια νότα πολυτέλειας.

photo credits Instagram @charlotteslawrence

 

Φόρεσέ το από το πρωί και μετέτρεψε το σε ένα άψογο βραδινό look, συνδυάζοντάς το με μια statement τσάντα ή ψηλοτάκουνα που κόβουν την ανάσα!

photo credits Instagram @emrata

 

cover photo credits Instagram @emrata

Πηγή