Δώσε φως και χρώμα σε κάθε σου εμφάνιση


Εβδομάδες Μόδας που πραγματοποιούνται τις Ανοιξιάτικες ημέρες, ήταν από τα αγαπημένα μας events, μιας και είχαν τις πιο εντυπωσιακές street style εμφανίσεις, οι οποίες έφερναν χρώμα και νέες τάσεις στην επιφάνεια. Μπορεί φέτος όλες οι Εβδομάδες Μόδας να πραγματοποιούνται διαδικτυακά, αυτό όμως δεν εμποδίζει καμιά, να φορέσειτις αγαπημένες τις ανοιξιάτικες τάσεις και κομμάτια και να νιώσει ξανά περισσότερη αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα της.

Αν υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο αγαπήθηκε πολύ τις Ανοιξιάτικες σεζόν και δικαίως, τότε αυτό δεν είναι άλλο από το ροζ σακάκι. Κορυφαίοι οίκοι μόδας το ανέδειξαν στις πασαρέλες τους και το γεγονός αυτό, ήταν αρκετό για να εμπνεύσει εκατομμύρια γυναίκες, δημοφιλείς και μη, να το φορέσουν, να το απογειώσουν και να το αγαπήσουν. Έτσι και φέτος, το ροζ blazer επιστρέφει δυναμικά, φέρνοντας εντυπωσιακά looks, τα οποία θα ευχαριστηθείς για τους επόμενους μήνες.

Μη διστάσεις τους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως επίσης και το συνδυασμό με loungewear ή φθινοπωρινά ρούχα. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι με τους οποίους μπορείς να το φορέσεις, ωστόσο προτίμησε λιτές και απλές γραμμές, για ένα ομοιόμορφο και επιτυχημένο outfit.

Ταιριάζει ιδανικά με crop tops και ψηλόμεσα jeans ή παντελόνια, ενώ κάλλιστα μπορείς να το φορέσεις και συνδυασμένο σε κοστούμι για τις πιο επαγγελματικές και επίσημες εμφανίσεις σου. Ακόμη όμως και για την καθιερωμένη βόλτα στην πόλη σου, μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου knit set και να απογειώσεις, δυο από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής.


πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Πηγή