Πώς να έχεις το απόλυτα ισορροπημένο outfit


Λίγο τα παστέλ χρώματα, οι αέρινες υφές και τα μάξι φορέματα, κάνουν την άνοιξη την ρομαντική σεζόν του χρόνου. Βικτωριανά λευκά φορέματα, όγκοι στους ώμους, διαφάνειες και δαντέλες, ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ρομαντική αισθητική των ηλιόλουστων ημερών. Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως λατρεύουμε τον ρομαντισμό, πόσο μάλλον όταν αυτός αποτυπώνεται σε δημιουργίες κορυφαίων οίκων. Ωστόσο μπορεί εύκολα, να θεωρηθεί ‘’βαρετός’’ και να αναζητάς περισσότερα στην εμφάνιση σου.

Εδώ πρέπει να έχεις κατά νου, μια πολύ συγκεκριμένη λέξη, η οποία δεν είναι άλλη από την ισορροπία. Όταν ρομαντικά κομμάτια, συνδυάζονται με σύγχρονες τάσεις της εποχής ή boho chic και ροκ στοιχεία, τότε όλο το αποτέλεσμα αλλάζει. Και με διαφορά, τα outfits που ξεχώρισαν στις κορυφαίες πασαρέλες για την Άνοιξη 2021, ήταν ακριβώς αυτά που είχαν συνδυάσει αρμονικά τα ρομαντικά ρούχα, με ροκ/ boho στοιχεία.

Μπορεί για παράδειγμα, να είναι ένα αγαπημένο σου, βικτωριανό μάξι, λευκό φόρεμα. Συνδυάζοντας το με military ή ankle boots, θα δώσεις μια πιο δυναμική αισθητική στην εμφάνιση σου, ενώ μπορείς να το ολοκληρώσεις με δερμάτινο τζάκετ ή statement ζώνες για να αναδείξεις την μέση σου. Είναιοι λεπτομέρειες και τα επιπλέον στοιχεία που θα εντάξεις στην ρομαντική σου εμφάνιση, τα οποία θα την κάνουν πιο σύγχρονη και θα την αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο.

Μη διστάσεις τα πολυαγαπημένα boho αξεσουάρ, ή αν σου αρέσουν και τα πιο τολμηρά looks, πειραματίσου με ροκ και ρομαντική αισθητική σε μια εμφάνιση, δίνοντας πάντα την κατάλληλη ισορροπία.

Note: Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε, έναν συνδυασμό από τα Ανοιξιάτικα catwalks, που μας είχε τραβήξει την προσοχή με την πρώτη κιόλας ματιά. Πρόκειται για ψηλόμεσες φούστες, συνδυασμένες με bralettes και σακάκια! Συν τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως μια statement ζώνη, θα τα λατρέψεις μέχρι και το τέλος του φθινοπώρου!


πηγή φωτογραφιών: pinterest

Πηγή