Boosts που θα κάνουν το lockdown σου πιο εύκολο


Nano_X1_Black_2.jpg

Αθλητικά  παπούτσια Reebok Nano X1, θα τα βρεις εδώ 

Μέσω της άσκησης, ο εγκέφαλός σου εκκρίνει  ορμόνες "χαράς" όπως αυτή της ντοπαμίνης, την οποία έχουμε ανάγκη, μιας και η απομόνωση, μαζί με την μονοτονία δεν βοηθούν. Σε αυτήν την ανάρτηση, όμως, θα εστιάσουμε στα "boost" και σε συνήθειες, οι οποίες θα έχουν σίγουρα θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Γιατί άλλωστε, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Για να σε κάνουμε να νιώσεις πιο ξέγνοιαστος/η.

Έχοντας κατά νου τη δύναμη της άθλησης και την ευεξία που μπορεί να σου προσφέρει, ήρθε η στιγμή να τη συνδυάσουμε με κάτι ακόμη. Και αυτό το "κάτι ακόμη", ειδικά για εμάς εδώ στο Platform, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από την μόδα. Αν η μόδα έχει την δύναμη που έχει στην σύγχρονη εποχή, είναι επειδή μέσα από αυτήν υιοθετούμε ρόλους. Ρόλους τους οποίους θέλουμε να επιτύχουμε για να νιώσουμε super!

Γυμναστική και μόδα λοιπόν, πηγαίνουν σήμερα μαζί. Είναι τα δυο αυτά στοιχεία που όταν καταφέρεις να τα συνδυάσεις, θα γίνουν η αγαπημένη ώρα της ημέρας σου. Γιατί διαφορετικά νιώθεις την ώρα της γυμναστικής σου ή όταν βγαίνεις για περπάτημα με το αγαπημένο σου σύνολο, που ξέρεις ότι αναδεικνύει και κολακεύει το σώμα σου και διαφορετικά με ένα άνετο σύνολο, που όμως δεν σου προσδίδει αυτοπεποίθηση και στιλ.

Nano_X1_Black_1.jpg
Αθλητικά  παπούτσια Reebok Nano X1, θα τα βρεις εδώ 

Νιώσε και πάλι δυναμική/ός μέσα σε ένα ποιοτικό tracksuit, ή σε ένα αθλητικό σετ, το οποίο σμιλεύει το σώμα σου. Και φυσικά, τη μεγαλύτερη έμφαση οφείλεις να τη δώσεις στα αθλητικά σου παπούτσια. Τα οποία τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει το απόλυτο must have, αφού μας συνοδεύουν σε κάθε περίσταση της νέας μας καθημερινότητας. Από την εργασία, το περπάτημα, την βόλτα ή την γυμναστική.

Μη ξεχνάς άλλωστε, πως ένα σύνολο ολοκληρώνεται πάντα από τα κατάλληλα παπούτσια. Έχοντας γερή και σταθερή βάση, αθλητικά παπούτσια με σύγχρονη τεχνολογία, μπορείς όχι μόνο να προστατευτείς από κραδασμούς και τραυματισμούς, αλλά κυρίως να έχεις μέγιστη απόδοση στις ώρες που αθλείσαι.

Αναζήτησε το ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών, το οποίο εκτός από αισθητική, θα σου χαρίσει και την άνεση που επιθυμείς για να κατακτήσεις τις ημέρες σου, με αυτοπεποίθηση και τα πιο σύγχρονα athleisure looks.

Ανακαλύψαμε το Nano X1, το παπούτσι που διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ο fitness εαυτός σου

Σχεδιασμένο για να είναι το πιο υποστηρικτικό, άνετο και ευέλικτο παπούτσι για προπονήσεις, που έχει δημιουργήσει ποτέ το brand, το Nano X1 είναι έτοιμο να αναλάβει δράση αντιμετωπίζοντας όλες τις fitness προκλήσεις που βρίσκονται στον δρόμο του.

Οι βασικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνει το Nano X1:

• Άνεση: Συνδυάζει την άνεση που χαρίζει η running τεχνολογία Floatride της Reebok με την απόλυτη σταθερότητα και απόδοση που περιμένεις από το απόλυτο training shoe

• Ταχύτητα: το κομψό σχήμα και ο σχεδιασμός του επιτρέπουν την επίτευξη μέγιστης ταχύτητας

• Έλεγχος: παρέχει σταθερότητα και υποστήριξη σε κάθε είδος προπόνησης