Mom jeans με ανοιξιάτικα πανωφόριακαι cropped tops


Mom jeans με ανοιξιάτικα πανωφόριακαι cropped tops

Όσο πιο κοντά φτάνουμε προς την ανοιξιάτικη σεζόν, τόσο περισσότερες τάσεις και νέοι, hot συνδυασμοί έρχονται στο προσκήνιο. Χρώματα έχουν και πάλι την τιμητική τους, πόσο μάλλον τα έντονα pop ή παστέλ χρώματα, floral prints πρωταγωνιστούν ξανά και όλα αυτά, επηρεασμένα από την athleisure τάση της εποχής.

Μπορεί τα sneakers να αποτελέσουνπροέκταση μας και τους επόμενους μήνες, ωστόσο θα αποχωριστούμε με κάθε ευκαιρία τις φόρμες και θα βάλουμε ξανά τα άνετα και cool jeans μας, τα οποία θα είναι ψηλόμεσα. Οι casual εμφανίσεις με mom jeans, cropped tops και ανοιξιάτικα πανωφόρια, μας είχαν λείψει πολύ και λίγο πριν ξεκινήσουμε να τα φοράμε και πάλι δυναμικά με τα αγαπημένα μας sneakers, θα θυμηθούμε λίγους από τις street style συνδυασμούς, που μας είχαν εντυπωσιάσει με τα ψηλόμεσα jeans τους.

Οι γαλλίδες influencers μάλιστα, φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα mom jeans, αφού τα έχουν προτιμήσει παντού. Από νυχτερινές pro covid εξόδους, έως καθημερινές βόλτες στο κέντρο της πόλης τους. Τα ψηλόμεσα παντελόνια αναδεικνύουν το σώμα, δίνουν πιο καλλίγραμμη όψη, ενώ συνδυασμένα με cropped tops, αποτελούν έναν από τους πιο πολυαγαπημένους και εκρηκτικούς συνδυασμούς των σύγχρονων fashion girls.

Πρόσθεσε και το stylish πανωφόρι σου, είτε αυτό είναι ένα denim jacket, ή κατά προτίμηση κάποιο ‘’shacket’’ με prints ή χρώμα και θα έχεις την ιδανική εμφάνιση για την φετινή ανοιξιάτικη σεζόν.


πηγή φωτογραφιών: pinterest

Πηγή