Ζευγάρια που άφησαν το δικό τους στίγμα με τις κοινές τους street style εμφανίσεις


Τι και αν τους βλέπαμε (παλιότερα) με τα πιο εντυπωσιακά looks στα μεγάλα κοσμικά events και σε red carpets, πλέον τα βλέμματα εστιάζουν στο street style. Με τις συνθήκες πανδημίας και τις μεγάλες εκδηλώσεις να αναβάλλονται η μια μετά την άλλη, η street style μόδα αποκτά όλο και περισσότερο έδαφος, με εκατομμύρια κόσμο να παρακολουθούν τάσεις και celebrities.

Οι στήλες με τα ‘’best dressed’’ ζευγάρια της εβδομάδας κοσμούν κάθε φορά τα μεγαλύτερα περιοδικά και το κοινό παρακολουθεί τους αγαπημένους του celebrities με αμείωτο ενδιαφέρον, προκείμενου να εμπνευστεί και να θαυμάσει νέα looks και σύνολα.

Έχουν στην διάθεση τους, δημιουργίες από κορυφαίους σχεδιαστές, ενώ πολλοί συμβουλεύονται και ειδικούς προκειμένου να επιτύχουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Άλλοι έχουν φύγει μακριά από αυτό το ‘’παιχνίδι’’, ακολουθώντας τον δικό τους δρόμο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για casual, καθημερινές εμφανίσεις. Και τότε είναι που τραβούν τα βλέμματα με το προσωπικό τους στίγμα και τα ανατρεπτικά τους σύνολα.

Σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν, θα εστιάσουμε στα ‘’best dressed’’ ζευγάρια, τα οποία έκαναν την εμφάνιση τους, όχι στο κόκκινο χαλί, αλλά στους δρόμους της πόλης τους και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και τα φωτογραφικά κλικς. Κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις κοινές τους εμφανίσεις, ακόμη και αν πια δεν είναι μαζί, ωστόσο έμεινα σαν ‘’ένα από τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια’’.  
Ένα street style throwback μόλις ξεκινά, οι τάσεις και η αισθητική όμως, παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ.

The Weeknd/ Bella Hadid

coupleeight.jpg

Justin Bieber/ Hailey Baldwin

couplefive.jpg

Dua Lipa/ Anwar Hadid

couplefour.jpg

Victoria Beckham/ David Beckham

couplenine.jpg

Barbara Palvin/ Dylan Sprouse

coupleone.jpg

Ashley Benson/ Cara Delevigne

coupleseven.jpg

Amal Alamuddin/ George Clooney

couplesix.jpg

Olivia Palermo/ Johannes Huebl

coupleten.jpg

Rosie Huntington/ Jason Statham

couplethree.jpg

Gigi Hadid/ Zayn Malik

coupletwo.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest