Η διαχρονική κομψότητα των outfits με μαύρα κομμάτια


Η διαχρονική κομψότητα των outfits με μαύρα κομμάτια

Μέχρι να καλωσορίσουμε επισήμως την νέα σεζόν της Άνοιξης, η οποία αναμένεται να φέρει ξανά χρώμα και αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας, ο επόμενος μήνας προβλέπει δυο χρωματικές παλέτες: τις γήινες, λευκές και καφέ αποχρώσεις. Και το μαύρο. Τα τελευταία χρόνια, τα nude looks έχουν έρθει για να μείνουν χειμώνα/ καλοκαίρι, δίνοντας μια ομοιομορφία και εκλεπτυσμένη αισθητική στις εμφανίσεις μας.

Από την άλλη πλευρά όμως, αυτούς του χειμερινούς μήνες, βλέπουμε δυναμικά και πιο ανανεωμένα από ποτέ τα total black looks, με την ανυπέρβλητη κομψότητα και διαχρονική αισθητική, που το μαύρο χρώμα προσφέρει. Παρότι είναι ‘’χιλιοφορεμένα’’ τα μαύρα σύνολα, δεν πρόκειται άμεσα να τα αποχωριστούμε. Παρά μόνο να τα αναβαθμίζουμε και να τα ανανεώνουμε, προκειμένου να μας δίνουνσύγχρονο και μοντέρνο χαρακτήρα.

https://www.instagram.com/p/CJEsm4hlVWp/

https://www.instagram.com/p/CKCaXBzlSN5/

Οι διάσημες influencers έχουν ήδη μοιραστεί μαζί μας τις δικές τους προτάσεις, με total black looks και έχουν εντυπωσιάσει το κοινό τους. Το ενδιαφέρον εστιάζει κυρίως στις υφές. Προσθέτουν υφές (κυρίως δερμάτινες) ή κοτλέ για παράδειγμα, και καταφέρνουν να δώσουν μια νέα όψη σε ένα μαύρο outfit. Aκόμη συνδυάζουν αξεσουάρ (όχι απαραίτητα μαύρα) ή μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να δώσουν την φωτεινότητα που λείπει, μέσα από ένα beanie ή τις κάλτσες.

https://www.instagram.com/p/CKma4C1DFVa/

https://www.instagram.com/p/CKrMBCJFsFj/

https://www.instagram.com/p/CKdzM-eMo4o/

https://www.instagram.com/p/CKPKj_PpIM9/

Δοκίμασε στο επόμενο total black look σου να προσθέσεις κομμάτια, ναι μεν μαύρα, αλλά σε διαφορετικές υφές μεταξύ τους. Είτε δερμάτινα, μάλλινα, κοτλέ. Και στην συνέχεια δοκίμασε να ανανεώσεις με λευκές λεπτομέρειες (πχ. Λευκά sneakers, ή κοσμήματα, ή κάλτσες, ή λευκό αθλητικό καπέλο…)

https://www.instagram.com/p/CJHG38enqPU/

https://www.instagram.com/p/CKlV9xqFrrI/

https://www.instagram.com/p/CJdg14lHj0Y/

https://www.instagram.com/p/CJ87GGLFZXE/

https://www.instagram.com/p/CKhVm1DlTMi/

Πηγή