Δυναμικές εμφανίσεις με σύγχρονο στιλ και εντυπωσιακά pieces


Είτε προέρχονται από την μουσική βιομηχανία, είτε από τον αθλητισμό, καταφέρνουν να κρατήσουν το στιλ τους αψεγάδιαστο σε πολλές εμφανίσεις τους. Και φυσικά, φωτογράφοι, δεν χάνουν στιγμή να τους απαθανατίζουν, φτάνοντας τις λήψεις τους σε κάθε άκρη της γης. Είναι επίσης γνωστοί, εκτός από τα κατορθώματα τους, αλλά και τις στιλιστικές τους επιλογές. Εύκολα και με τεράστια επιρροή στο διεθνές κοινό, μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους τάσεις, να συνεργαστούν με κορυφαίους οίκους και να δημιουργήσουν νέα σχέδια και ρούχα. 

Σε μια εποχή που η μόδα χαρακτηρίζεται από παγκοσμιοποίηση και η αισθητική είναι κοινή, όπως επίσης και τα brands που πρωταγωνιστούν, αυτό δεν σημαίνει πως δεν καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να αφήσουν το δικό τους στίγμα. Και σε αυτήν την ανάρτηση το street style και hype brands είναι αυτά που κυριαρχούν. Από αθλητές του μπάσκετ, έως ράπερς και μουσικούς. Είναι άλλωστε εκείνοι που έφεραν την συγκεκριμένη αισθητική του ‘’ street style’’ στην πρώτη γραμμή και κατάφεραν να την κάνουν μια από τις δημοφιλέστερες τάσεις της νέας γενιάς.

Ποια είναι λοιπόν τα looks των τελευταίων ημερών που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να μπουν σε κορυφαία sites και περιοδικά;

Δυναμικές εμφανίσεις  έκανε για μια ακόμη φορά ο LeBron James κατακτώντας δικαιωματικά την πρώτη θέση στους πιο ‘’καλοντυμένους’’ της εβδομάδας που μας πέρασε.

https://www.instagram.com/p/CKNLVBXhDce/

https://www.instagram.com/p/CJ9ohAwBBJW/

https://www.instagram.com/p/CKFcMQFhTGm/

https://www.instagram.com/p/CKUw2-OlJ2y/

https://www.instagram.com/p/CKMuW4FJA3X/

https://www.instagram.com/p/CKWRv2oF78q/

https://www.instagram.com/p/CKABnTSDLqs/

https://www.instagram.com/p/CJ4iPscjg3E/

https://www.instagram.com/p/CJ_hbayAwXZ/

https://www.instagram.com/p/CKIROItsE1K/