Mινιμαλισμός κι έμφαση στην λεπτομέρεια


Mινιμαλισμός κι έμφαση στην λεπτομέρεια

‘’God is in the details’’.Ξανά και ξανά έρχεται αυτή η φράση στο μυαλόυπενθυμίζοντας μου πως όλα, είναι θέμα λεπτομέρειας. Αν νιώθεις πως η εμφάνιση σου δεν είναι ολοκληρωμένη, πως κάτι της λείπει και πως δεν μπορείς να ‘’αντιγράψεις’’ στο βαθμό που θέλεις το look που σε έχει εμπνεύσει… δεν έχεις παρά να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και κατ’ επέκταση στα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Όπως οι περισσότεροι σχεδιαστές τονίζουν, είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά.

https://www.instagram.com/p/B_7ltOilgoO/

https://www.instagram.com/p/CB5xrEHJo9q/

Χρυσά κοσμήματα, σκουλαρίκια, λεπτεπίλεπτα βραχιόλια και κολιέ και φυσικά, δαχτυλίδια είναι αυτά που θα πλαισιώσουν το μπικίνι σου ακόμη και τις ώρες που βρίσκεσαι στην παραλία. Πόσο μάλλον στην απογευματινή σου έξοδο, με το φως του ηλιοβασιλέματος θα σου χαρίσουν λάμψη και πολυτέλεια σε κάθε σου στιγμή, κάνοντας σε εκθαμβωτική.

https://www.instagram.com/p/CCY-jtJJ3U3/

https://www.instagram.com/p/CCqXixLJ-qk/

https://www.instagram.com/p/CCJOYMFp05f/

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο διαφορετική μπορεί να είναι μια εμφάνιση, πριν και μετά την προσθήκη των κατάλληλων κοσμημάτων. Και πως θα κάνεις την κατάλληλη επιλογή; Η διαχρονικότητα και τα κλασσικά σχέδια είναι η απάντηση. Προτίμησε τα μίνιμαλ σχέδια με Grecian chic αισθητική τα οποία θα μπορείς ναφοράς φέτος το καλοκαίρι, όλο τον χρόνο και για πολλά χρόνια!

https://www.instagram.com/p/CC-XYZVHd1L/

https://www.instagram.com/p/B9rWrxzFXh3/

Απλότητα, δεξιοτεχνία και ποιότητα είναι αυτά που πρέπει να αναζητήσεις. Μάλιστα υπάρχουν εξαιρετικά ελληνικά brands, με χειροποίητα κοσμήματα και ποιότητα που αντέχουν και στην αλμύρα χωρίς να φθείρονται.

https://www.instagram.com/p/CC6DqTFpoT1/

https://www.instagram.com/p/CC7wf_OJN8R/

Πηγή