Ο γνωστός μουσικός δεν φοβάται να αξιοποιήσει και τα υπόλοιπα ταλέντα του και «έξω» από το στούντιο


O Pharrell  Williams είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στον κόσμο της μόδας. Έχει ένα αρκετά high-profile στον χώρο αυτό, λόγω της πάντα προσεγμένης προσωπικής αισθητικής του. Είναι λογικό λοιπόν που πολλά brands έχουν κατά καιρούς «ποντάρει» σε αυτόν αλλά και το όνομά του, σε συνεργασίες οι περισσότερες από τις οποίες είναι επιτυχημένες.

O γνωστός μουσικός λοιπόν, δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να εκφράσει το ταλέντο του και στον χώρο της μόδας, «δανείζοντας» για λίγο ένα μέρος της αισθητικής του αυτής σε αρκετά projects, τα οποία είναι τόσα πολλά που και εμείς –σαν φαν του που είμαστε, συχνά δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε. Μεταξύ των collaborations που κάνει με εταιρίες επίπλων, συνεργασίες με μεγάλα περιοδικά μόδας οργανώνοντας φεστιβάλ (βλ. ComplexCon) και πολλά άλλα, ο Pharrell έχει βρει πλέον να βρει ένα μέσο (ή και παραπάνω), μέσα από το οποίο μπορεί να επηρεάσει θετικά και κυρίως να εμπνεύσει.

Αλλά όπως είπαμε, ο κόσμος της μόδας τον αγαπάει ιδιαίτέρως και το ίδιο και εκείνος και ίσως να είναι οι συνεργασίες του με fashion brands που έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στον κόσμο. Είναι εκεί που τελικά, ο καλλιτέχνης καταφέρνει να εκφράσει καλύτερα την μοναδική του ματιά προς τα πράγματα. Και είναι αυτή η ματιά και αισθητική που με ευφιέστατο τρόπο πάντα χρησιμοποιεί, με σκοπό να προσφέρει μια γνώριμη εκκεντρικότητα στις συλλογές του, κάνοντας τις 9 από τις 10 συνεργασίες του πάντα –μα πάντα- επιτυχημένες και σε αρκετές περιπτώσεις sold out.

 Είναι δύσκολο τελικά να επιλέξει κανείς ποιες από όλες αυτές τις συνεργασίες του λατρεύουμε περισσότερο, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να καταλήξω στις 10 αγαπημένες μου / σου /μας.

Pharrell x Louis Vuitton (συλλογή γυαλιών ηλίου)

10fashion-collabs-pharrell-01.jpg

Pharrell x Moynat (συλλογή από τσάντες)

10fashion-collabs-pharrell-02.jpg

Pharrel x Monclear (συλλογή από πανωφόρια)

10fashion-collabs-pharrell-03.jpg

Pharrel x Monclear (συλλογή γυαλιών ηλίου)

10fashion-collabs-pharrell-04.jpg

Pharrell x G-Star Raw (συλλογή ρούχων “Raw for the Oceans”)

10fashion-collabs-pharrell-05.jpg

Pharrell x BBC Bee Line x Timberland Boots (συλλογή παπουτσιών)

10fashion-collabs-pharrell-06.jpg

Pharrell x Uniqlo (συλλογή t-shirts)

10fashion-collabs-pharrell-07.jpg

Pharrell x Bape Roadstas (συλλογή sneakers)

10fashion-collabs-pharrell-08.jpg

Pharrell x Adidas (συλλογή για το NMD μοντέλο)

10fashion-collabs-pharrell-09.jpg

Pharrell x BBC x Colette (συλλογή t-shirts)

10fashion-collabs-pharrell-10.jpg