Έχει η Μελβούρνη την πιο κομψή street style μόδα;

Σε αυτήτη μακρινή πόλη, οι γυναίκες εξερευνούν στο έπακρο το στιλ τους και δεν το κρύβουν!
Κείμενο: Kelly Novak

Σε αυτή τη μακρινή πόλη, οι γυναίκες εξερευνούν στο έπακρο το στιλ τους και δεν το κρύβουν!

Αυτό είναι το όμορφο με το διαδίκτυο. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε κάθε γωνιά του πλανήτη και όχι μόνο να ακούμε τι συμβαίνει στην εκάστοτε χώρα, αλλά να βλέπουμε και τι γίνεται. Η Αυστραλία μπορεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου, αλλά είναι και μια από τις stylish!

Έριξα λοιπόν μια ματιά στην μόδα του δρόμου της Μελβούρνης και συγκεκριμένα στις εμφανίσεις από το ετήσιο “Melbourne Cup 2016”, και παρατήρησα πόσο αψεγάδιαστες και κομψές ήταν όλες οι εμφανίσεις των γυναικών εκεί. Οκέι, μπορεί τα looks τους να είναι λίγο πιο ανοιξιάτικα συγκριτικά με τα δικά μας, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του να παρακαλουθείς το στιλ διαφορετικών χωρών. Μπορείς να δεις όχι μόνο την διαφορετικότητα στην κάθε κουλτούρα αλλά μέχρι και τις κλιματικές διαφορές. 

9melbournelooks-ss-01.jpg9melbournelooks-ss-02.jpg9melbournelooks-ss-03.jpg9melbournelooks-ss-04.jpg9melbournelooks-ss-05.jpg9melbournelooks-ss-06.jpg9melbournelooks-ss-07.jpg9melbournelooks-ss-08.jpg9melbournelooks-ss-09.jpg9melbournelooks-ss-10.jpg

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/20459-exei-i-melvoyrni-tin-pio-kompsi-street-style-moda