Η απόλυτη τάση της σεζόν θα αναβαθμίσει κάθε σου look


Εντάξει μπορεί να μην σε νοιάζει αν θα φορέσεις την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά ποτέ δεν κάνει κακό να είσαι in style. Ένα ρούχο που θα σε βοηθήσει να εξελίξεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις, χωρίς να σε βγάλει από το… comfort zone” σου, είναι ένα βελούδινο bomber jacket.

Γιατί πρέπει να αποκτήσεις ένα τέτοιο μπουφάν; Είναι ένα στιλ ρούχου που ξέρεις ήδη ότι σου πάει και επίσης πρόκειται για μια πιο αναβαθμισμένη και σύγχρονη επιλογή από ένα «απλό» bomber jacket. Τα καλά νέα; Μπορείς να το βάλεις ακόμη και σε επίσημες περιστάσεις και να… πετάξεις μια για πάντα το άβολο σακάκι (ειδικά εάν δεν είναι του γούστου σου). Άσε που θα δώσει τόσο swag στην εμφάνισή σου, όσο κανένα άλλο ρούχο. Τα πράγματα πάντως είναι απλά και σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να βρεις πώς να το φορέσεις. Για την ακρίβεια, παρακάτω σου προτείνω 3 τρόπους που είναι αρκετοί για να βρεις το στιλ που σου ταιριάζει καλύτερα.

#1. All black everything

Ένα βελούδινο bomber είναι εντυπωσιακό από μόνο του. Με ένα μαύρο t-shirt και ένα μαύρο τζιν παντελόνι και sneakers (ή χαμηλά, δερμάτινα μποτάκια), είσαι ready.

3waystostylebomberjacket-01.jpg 

#2. Kάντο όπως ο Kanye

Επέμεινε πάλι στις ουδέτερες αποχρώσεις που τόσο λατρεύει ο Kanye West και φόρεσε το luxurious βελούδινο μπουφάν, με ένα graphic t-shirt, υφασμάτινο παντελόνι και ένα ζευγάρι sneakers. Τώρα, αν έχεις και τις YEEZY boοst 950 μπότες ε, ακόμη καλύτερα!

3waystostylebomberjacket-02.jpg 

#3. Ροκ σταρ

Ήθελες ποτέ μικρός να γίνεις ροκ σταρ; Η στιγμή αυτή έφτασε και μπορείς τώρα να το γίνεις με μια σου εμφάνιση! Συνδύασε το βελούδινο bomber με ένα δερμάτινο παντελόνι (ωδή στον Lenny Kravitz), ένα t-shirt και ολοκλήρωσε με ένα λεπτό μαντήλι γύρω από τον λαιμό.

3waystostylebomberjacket-03.jpg