15 από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου υιοθετούν τη σύγχρονη εμφάνιση στον αθλητισμό. 


15 από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου υιοθετούν τη σύγχρονη εμφάνιση στον αθλητισμό. 


Για τη Nike, κάθε άνθρωπος στον κόσμο είναι αθλητής. Την άποψη αυτή συνοψίζει τέλεια σε μία και μόνο φράση ο Bill Bowerman, εκ των συνιδρυτών της Nike: "Αν έχεις σώμα, τότε είσαι αθλητής".

Ελάχιστοι άνθρωποι θα μάθουν στη ζωή τους τι θα πει επαγγελματίας αθλητής. Η συγκίνηση εκείνων που αγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, σε υπερσύγχρονα γήπεδα και στάδια, ενώ εκατομμύρια θεατές τους αποθεώνουν, είναι ένα συναίσθημα που οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε μόνο να το ονειρευτούμε.

Ο χρόνος μετάβασης ή αναχώρησης από την προπόνηση είναι συχνά ο μοναδικός που έχει στη διάθεσή του ένας αθλητής για να χαλαρώσει. Στην πραγματικότητα, όμως, τα φώτα της δημοσιότητας δε σβήνουν ποτέ. Ακόμη και τις υποτιθέμενες στιγμές χαλάρωσης, οι αθλητές συνεχίζουν να είναι σε εγρήγορση.

Για αυτές τις στιγμές, λοιπόν, η άνεση είναι το παν. Έτσι, αθλητές όπως οι Rory McIlroy, Matt Kemp, Kyrie Irving, Adrian Peterson, Alexander Ovechkin, Jon Jones, Neymar Jr., Allyson Felix, Perry Shakes-Drayton, Jack Wilshere, Theo Walcott, Kevin Prince Boateng, Paul Rodriguez (όπως εμφανίζεται εδώ και στις δύο φωτογραφίες), Rafa Nadal & Li Na στρέφονται στην επόμενη γενιά κλασικού αθλητικού ρουχισμού, τη σειρά Tech Pack/Tech Fleece Collection της Nike.

Κάθε αθλητής περιμένει πάντα από τη Nike τις πιο πρόσφατες καινοτομίες, είτε πρόκειται για μια φανέλα του μπάσκετ με εντελώς ανανεωμένο σχεδιασμό είτε για ένα παπούτσι ποδοσφαίρου ελαφρύ σαν φτερό. Το Nike Tech Fleece είναι ελαφρύ, ζεστό και έχει τόσο καλή εμφάνιση όσο και απόδοση. Πρόκειται για καθημερινά αθλητικά ρούχα με καινοτομία.

Η συλλογή Nike Tech Fleece είναι διαθέσιμη στα καταστήματα λιανικής πώλησης Nike Sportswear και στο nike.com, μέσω του Nike Tech Pack Lookbook.