7 fashion items που πρέπει να έχουν μία θέση στην ντουλάπα σου


Σε αυτή την φάση, που έχουμε ήδη διανύσει τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς, θα έχεις ήδη ακούσει ένα σωρό διαφορετικές ευχές από οικογένεια και φίλους, θα έχεις διαβάσει στο Facebook εκατοντάδες motivational quotes για πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το νέο έτος. Σόρρυ, λοιπόν, που θα σε απογοητεύσω, αλλά πρόκειται να ακούσεις κάτι ακόμη. Όλες μου τις… «σοφές» προτάσεις, ως προς τι πρέπει να φορέσεις το 2018!

Η νέα χρονιά είναι πάντα μια καλή δικαιολογία για να κάνουμε ένα μίνι ξεκαθάρισμα στο στιλ μας και την ντουλάπα μας και να βρούμε εύκολους τρόπους να κάνουμε ένα χαλαρό… ξεκαθάρισμα. Τα καλά νέα γενικά είναι, ότι αρκούν μόλις μερικά ρούχα και αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις αυτό, πράγμα που μπορεί να σε καθησυχάσει.

Επίσης, αν το καλοσκεφτείς, το να κάνεις ένα… “freshen up”, ένα φρέσκο ξεκίνημα δηλαδή, ίσως τελικά να βάλει και όλα αυτά τα ανούσια quotes για την ζωή στην άκρη και να λάβεις μόνο τις πιο πολύτιμες συμβουλές για το νέο έτος που έχεις πραγματικά ανάγκη!

Αν λοιπόν, το να ανανεώσεις στιλ και νου είναι κάτι που αναζητάς, τότε κάνε το με την βοήθεια των παρακάτω αυτών fashion items!

#1. Παντελόνια (υφασμάτινα και τζιν) σε ίσια γραμμή

7fashionitemsfor2018_01.jpg 

#2. Statement sneakers

7fashionitemsfor2018_02.jpg 

#3. Πορτοκαλί t-shirts

7fashionitemsfor2018_03.jpg 

#4. Παντελόνια με γραμμή στο πλάι

7fashionitemsfor2018_04.jpg 

#5. Μπορντό πουλόβερ

7fashionitemsfor2018_05.jpg 

#6. Παλτό σε ψαροκόκαλο

7fashionitemsfor2018_06.jpg 

#7. Κοστούμια με χρώμα

7fashionitemsfor2018_07.jpg