Απολαύστε τη νέα κολεξιόν της εταιρείας


Απολαύστε τη νέα κολεξιόν της εταιρείας

 

Η Ομορφιά συνίσταται στο να είσαι αξιοσημείωτος ενώ παραμένεις ο εαυτός σου: αληθινό βλέμμα, ειλικρινές χαμόγελο και τατουάζ που αφηγούνται τις στιγμές που πέρασες μεταξύ των catwalk και του κόσμου της μόδας.

 

Η Tezenis επιλέγει δύο It Manγ ια το 2016 ώστε να εκπροσωπήσουν ένα νέο, απρόσμενο, αρρενωπό στυλ.

 

 

Οι Andrè Hamann και Francisco Lachowski είναι επιδραστικοί, trend-setters, fashion icons και διαθέτουν περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

 

8-Tezenis 1.jpg

 

Ταυτίζονται με την άνετη, coolαντρική συλλογή που χαρακτηρίζεται από μαλακές πιτζάμες και joggers αλλά και εφαρμοστά, sexy boxers.

 

Οι τάσεις αντλούν πηγή έμπνευσης τόσο από τους δρόμους όσο και από τις πασαρέλες: μόδα, τέχνη και μουσική αναμειγνύονται σε ένα πολύχρωμο και διεθνές στυλ.

 

 

Tezenis: Λανσαρίστηκε το 2003. Το brand του ομίλου Calzedonia S.p.A Italia ξεχωρίζει για τον κοσμοπολίτικο και trendsetter χαρακτήρα του, με underwear και σειρές ρουχισμού για τη γυναίκα, τον άντρα, το παιδί. 

 

8-Tezenis 2.jpg

 

Με νεανικό και “easy” ύφος, το Tezenis ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με νέες αφίξεις στα καταστήματα ώστε το brand να παραμένει ζωντανό κι ελκυστικό για τους πελάτες του.

 

Το δίκτυο διανομής αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς: υπάρχουν περισσότερα από 500 Καταστήματα σε 18 χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας).