Aπό τις σανίδες του skate μέχρι τις πασαρέλες, η Vans παρουσιάζει τη νέα σειρά χρωμάτων, σχεδίων και υφασμάτων για το φθινόπωρο του 2014


 

Aπό τις σανίδες του skate μέχρι τις πασαρέλες, η Vans παρουσιάζει τη νέα σειρά χρωμάτων, σχεδίων και υφασμάτων για το φθινόπωρο του 2014

 

Παραμένοντας πάντα αυθεντική, η συλλογή Vans Classic Slip-On έχει άπειρους θαυμαστές και υποστηρικτές λόγω της διαχρονικότητάς της τόσο στην υψηλή μόδα όσο και στο streetwear. Η Vans πρώτο-σχεδίασε τη σειρά Slip-On το 1977, που πολύ σύντομα έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα της εταιρίας.

 

To 1982 το Vans Slip-On κέρδισε πανευρωπαϊκός την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού όταν ο Sean Penn φόρεσε ένα ζευγάρι Slip-On σκακιέρα για την ταινία Fast Times at Ridgemont High, καθιστώντας έτσι τα Vans Slip-On ευρέως γνωστά για την αυθεντικότητά τους.

 

Σήμερα, το Slip-On παραμένει ένα παπούτσι σήμα-κατατεθέν για street style, διατηρώντας τη θέση του στη ντουλάπα των απανταχού fashionistas. Η Vans περήφανα παρουσιάζει μία νέα συλλογή χρωμάτων, σχεδίων και premium υφασμάτων αναβαθμίζοντας την κλασσική σιλουέτα του Slip-On για τη φετινή σεζόν. Όποιος αποζητά το κλασσικό ρετρό σχέδιο Checkboard, μπορεί να επιλέξει τη διάσημη ασπρόμαυρη σκακιέρα ή τις νέες επιλογές σε coral, aqua green και passion flower χρωματισμούς.

 

Aν τα printed Slip-Ons ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σου, τα leopard, chevron, feathers και αφηρημένα prints θα είναι διαθέσιμα σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα Slip-On από premium υλικό δέρματος, είτε σε διάτρητες μεταλλικές αποχρώσεις, είτε στο κλασσικό σχέδιο του δέρματος φιδιού.

 

Η συλλογή Vans Classic Slip-On είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα Vans retail spots.

 

www.vans.eu

 

UCL_Classic Slip-On_(Leather-Snake) gold_VN-0XG8ENN.jpg

 

 

 

 

UCL_Classic Slip-On_(Leather-Snake) silver_VN-0XG8ENO.jpg

 

vans slip on.jpg

 

 

 

vans slip-on checkboard.jpg

 

vans slip-on white.jpg