Υπάρχουν μερικά rituals που τηρούνται ευλαβικά από κάθε άνθρωπο που δηλώνει CU Kalokairistis, με το που το ημερολόγιο γυρίσει στη σελίδα του Ιουνίου!


Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο εποχή! Είναι από μόνο του ένας διαφορετικός τρόπος ζωής και σκέψης, full στην ξεγνοιασιά, fun μέχρι δακρύων και πάντα δροσερό για την ψυχή – παρά την υψηλή θερμοκρασία του. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι kalokairistes είναι μια ομάδα ανθρώπων από μόνοι τους, έτοιμοι να αδράξουν την ημέρα για διασκέδαση με την παρέα, όσο μετρούν παγωτά και μπάνια – ακόμη κι αυτά σε μια φουσκωτή πισίνα στο μπαλκόνι. Και φέτος οι kalokairistes το ζουν στο φουλ και OPEN σε νέες περιπέτειες, όσο έχουν ό,τι χρειάζονται με το CU KALOKAIRISTES που τους προσφέρει απεριόριστα data και προσφορές με όφελος έως 300€ για 1 μήνα. Να λοιπόν και 5 πράγματα που κάνει κάθε kalokairistis με το που μπει Ιούνιος, για να μπορείς από εδώ και στο εξής να τους ανιχνεύσεις ή απλώς να ταυτιστείς μαζί τους!

Ξεκινά τις εκδρομές

Τι κι αν το τέλος της εξεταστικής και η άδεια είναι ακόμη μακριά, ο kalokairistis που σέβεται τον εαυτό του θα ξεκινήσει τις εκδρομές – Σαββατοκύριακα και μη – με το που το ημερολόγιο δείξει 1η Ιουνίου. Θες θάλασσα, θες βουνό – ο kalokairistis τα κάνει όλα. Κι επειδή θες και αμάξι για όλα αυτά τα σούρτα-φέρτα, το νέο πακέτο CU Kalokairistes εξασφάλισε αυτό το καλοκαίρι 20 ευρώ έκπτωση στην Αvis για ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Δεν σε χάλασε…

Ξεκινά τα πλάνα καλοκαιρινών διακοπών

Δεν νοείται να μπει Ιούνιος για έναν kalokairisti, χωρίς αυτός να σπεύσει να κανονίσει πού θα περάσει τις ήσυχες (ναι, καλά!) μέρες του Αυγούστου που έρχεται. Είτε all-inclusive ξενοδοχείο στη Ρόδο, είτε camping στην Αστυπάλαια, ο σωστός ο kalokairistis οργανώνεται από νωρίς, κλείνει τα ακτοπλοϊκά του, οριακά κατεβάζει από το πατάρι και τις βαλίτσες, αφού η λαχτάρα για ξεγνοιασιά τότε είναι που χτυπάει κόκκινο. Και φυσικά τι θα ήταν ένας kalokairistis δίχως τον μεγάλο σύμμαχό του στα καλοκαιρινά πλάνα – το CU βέβαια! – αφού αυτό απογειώνει το καλοκαίρι με μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές, στις οποίες περιλαμβάνονται το 1+1 σε εισιτήρια της Blue Star Ferries, ταξίδια μετ’ επιστροφής με 20 ευρώ μέσω SKY express, αλλά 10% επιστροφή στις κρατήσεις μέσω Booking. Parfait σαν το παγωτό!

Φτιάχνει γκαρνταρόμπα διακοπών

Όσο κι αν δεν το παραδέχεται, ο based kalokairistis θα ασχοληθεί από νωρίς με τα συνολάκια των διακοπών, γιατί αν είναι να κάνει εντύπωση σε κάποιον μια φορά μέσα στον χρόνο, αυτή θα είναι φυσικά στην εποχή του: το γλυκό καλοκαιράκι. Μικροσκοπικά μπικίνι, καπελαδούρες, funky σαγιονάρες, sneakers για το απαραίτητο σκαρφάλωμα σε όλες τις βραχονησίδες του Αιγαίου, μαζί βέβαια με τον εξοπλισμό επιβίωσης στο νησί – ρακέτα, σκίαστρο παραλίας, αντιηλιακό –, όλα θα αγοραστούν τώρα, όσο είναι ακόμα νωρίς. Πάλι καλά που με το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes είναι καλυμμένος, αφού με αυτό μπορεί να κάνει τα ψώνια του σε Cosmos Sport και Sneaker10 με 20% έκπτωση, σε Factory Outlet με 15 ευρώ έκπτωση και στο That Gorilla Brand με 30 ευρώ έκπτωση. Δεν σου συζητάμε δε τα 30 ευρώ έκπτωσης στα καταστήματα OCCHIO Papavasileiou για glamorous γυαλιά ηλίου (άνω των 80 ευρώ), τα 5 ευρώ έκπτωση στα Sephora για τα απαραίτητα αντιηλιακά, αλλά και 20 ευρώ έκπτωση στα είδη camping TerraMare, που σίγουρα θα χρειαστούν ώστε να μείνει budget για ποτάρες!

 

Ξεχύνεται για καλοκαιρινές βόλτες

Είπαμε, δεν είναι μόνο οργάνωση και ψώνια, ο kalokairistis ξέρει να περνά καλά. Τόσο καλά που από εκεί που το μισό χειμώνα πέφτει σε χειμερία νάρκη με τις αρκούδες, τώρα τον βρίσκεις κάθε μέρα για βολτούλα με καφεδάκι, παγωτάκι και ό,τι άλλο προκύψει. Έχει βέβαια και σύμμαχο το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes, με έκπτωση 3 ευρώ σε Coffee Island και Mailo’s, 4 ευρώ στην efood, και προσφορά 1+1 scoop δώρο στο Bufala Gelato – που είναι σαν να σε προκαλούν να βγεις 7 στα 7 με την παρέα! Και μην ξεχάσουμε: παίζει και 3 ευρώ έκπτωση στο θερινό  cinemax στη γειτονιά, γιατί ο kalokairistis χωρίς θερινό δεν κάνει.

Παίρνει σβάρνα τις συναυλίες

Florence + the Machine ή Ghost; Μαρίνα Σάττι ή Θανάσης Παπακωνσταντίνου; Σε όποια μουσική κατηγορία ανθρώπων και να ανήκει ο καλοκαιριστής, με το μπει Ιούνιος ένα είναι σίγουρο: δεν θα αφήσει συναυλία για συναυλία χωρίς να παρευρεθεί με την παρέα του! Και με τα απεριόριστα data του CU Kalokairistes, δεν θα αφήσει και κανέναν να μην το μάθει, κάνοντας όσα stories σε Instagram και TikTok τραβάει η όρεξή του! Όλα αυτά, με μόλις 10,9€ για 1 μήνα και ενεργοποίηση μέσα από το My CU App ή σε κάθε κατάστημα Vodafone.

Δες τη νέα καμπάνια  CU Kalokairistes!

Αν ψήθηκες λοιπόν κι εσύ, γίνε φέτος CU Kalokairistis και βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου: https:/www.vodafonecu.gr/kalokairistes/