Αν τις βλέπεις και στον εαυτό σου, είσαι CU Kalokairistis!


Η ηρεμιστική εικόνα της θάλασσας όταν ο ήλιος δύει. Η μυρωδιά εκείνου του αντιηλιακού από τα παιδικά σου χρόνια, που κάπως βρέθηκε στην ατμόσφαιρα στο πρώτο μπάνιο για το καλοκαίρι και που κράτησε ως το βράδυ. Εκείνο το camping στην παραλία, που ανακάλυψες ότι ο ουρανός που βλέπεις από το νησί έχει υπερπολλαπλάσια άστρα.

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο μια εποχή, αλλά ένα συναίσθημα. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι μερικοί άνθρωποι είναι προγραμματισμένοι να ζουν μόνο το καλοκαίρι – Kalokairistes από κούνια και για πάντα! Να λοιπόν και πέντε ενδείξεις ότι είσαι ένας ή μία από αυτούς, γεννημένος/-η για παραλίες, ταξίδια και ξενύχτια ως το πρωί!

Το ζεις παραλία από το πρωί μέχρι το βράδυ

Δεν είσαι καθόλου άνθρωπος που θα πάει για μπάνιο μόνο στις διακοπές, αλλά θα ξεκινήσεις με το που μπει Ιούνιος τα τριήμερα και τις μίνι αποδράσεις. Και όλα αυτά γιατί είσαι ο εαυτός σου μόνο όταν αράζεις παραλία από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ – μπανάκι, φρουτάκι, βιβλιαράκι. Και ευτυχώς η ζωή σου γίνεται πιο εύκολη, αφού το CU σε καλεί να είσαι OPEN στη διασκέδαση δίπλα στο κύμα, εξασφαλίζοντάς σου τις καλύτερες προσφορές. Αν λοιπόν η παραλία για σένα σημαίνει διάβασμα με τις ώρες, τι θα έλεγες για 7 ευρώ έκπτωση από τις εκδόσεις Ψυχογιός, για να διαλέξεις ανάμεσα σε 1000 τίτλους; Το νέο πακέτο CU Kalokairistes σου εξασφαλίζει και μια μοναδική προσφορά στο app Plazz, χαρίζοντάς σου 4 ευρώ για την ξαπλώστρα που θα κλείσεις. Παραλία χωρίς γυαλί ηλίου δεν γίνεται, γι’ αυτό CU και OCCHIO Papavasileiou συνεργάζονται για να πάρεις φέτος καινούριο ζευγάρι, με 30 ευρώ έκπτωση σε όλα τα γυαλιά άνω των 80 ευρώ. Και εντάξει, χωρίς προστασία δεν λέει, γι’ αυτό θα πάρεις και το αντιηλιακό σου από τα Sephora με έκπτωση 5 ευρώ.

Δεν βλέπεις την ώρα για θερινό

Μπορεί τον χειμώνα να πηγαίνεις μια-δυο φορές τον μήνα, κάθε καλοκαίρι όμως είναι λες και κάτι αλλάζει μέσα σου και το σινεμά μπαίνει στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα τουλάχιστον τρεις φορές. Είναι βλέπεις που σαν το θερινό δεν έχει! Και με το νέο πακέτο CU Kalokairistes θα πας στο θερινό cinemax της γειτονιάς σου με 3 ευρώ έκπτωση, που δεν σε χάλασε καθόλου! Και μετά θα πάρεις και παγωτό με το αμόρε, αφού έχεις τη μοναδική προσφορά 1+1 scoop δώρο στο Buffala gelato. Epic!

Μαζεύεις κάθε βράδυ την παρέα στο μπαλκόνι

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση για έναν άνθρωπο που γεννήθηκε για να ζει μόνο καλοκαίρι από το άραγμα στα θερινά μπαλκόνια με όλη την παρέα. Άμα παίζει και προτζέκτορας για ταινία, το πράγμα απογειώνεται. Και για να μην τη βγάλετε χωρίς κάτι για να τσιμπήσετε, το νέο πακέτο CU Kalokairistes φρόντισε γι’ αυτό το καλοκαίρι να έχετε 4 ευρώ έκπτωση στην παραγγελία σας στο efood.

Δεν σταματάς να διακοπάρεις

Δυο βδομάδες Πάρο-Τήνο με την παρέα, ερωτικό πενθημεράκι Κίμωλο, άλλο ένα δεκαήμερο χωριό γιατί η οικογένεια πάνω απ’ όλα και έχουν προηγηθεί και πέντε-έξι Σαββατοκύριακα στην Αίγινα και το Αγκίστρι. Κυριολεκτικά δεν σταματάς να διακοπάρεις, γι’ αυτό και είναι στη φύση σου να ζεις μόνο καλοκαίρι. Πάλι καλά που το CU σ’ έφτιαξε πάλι, αφού θα πας στα νησιά με 1+1 εισιτήριο από τη Blue Star Ferries, θα κάνεις ταξιδάκι μετ’ επιστροφής με 20 ευρώ στη Sky Express και θα τσιμπήσεις και 10% επιστροφή χρημάτων από τη Booking στην κράτησή σου. Κι αν χρειαστείτε και αμάξι, άλλα 20 ευρώ έκπτωση είναι δικά σου για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου άνω των 100 ευρώ από την Avis. Και όλα αυτά ενεργοποιώντας το νέο πακέτο CU Kalokairistes που σου προσφέρει και απεριόριστα data και μοναδικές προσφορές.

Είσαι όλη μέρα έξω

Η πιο βασική ένδειξη ότι είσαι προγραμματισμένος/-η να ζεις μόνο καλοκαίρι δεν είναι άλλη από το ότι είσαι όλη μέρα έξω. Και κάθε μέρα. Και για να βολτάρεις ελεύθερα χωρίς έγνοιες, το βέβαιο είναι ότι χρειάζεσαι και όλα τα data του κόσμου για να μιλάς με φιλαράκια, να τσεκάρεις ακτοπλοϊκά και προορισμούς και τόσα ακόμη. Με το πακέτο CU Kalokairistes έχεις λοιπόν ό,τι χρειάζεσαι, αφού με μόλις 10,9 ευρώ το μήνα μπορείς να σερφάρεις απεριόριστα χωρίς να σε νοιάζει τίποτα, με ενεργοποίηση μέσα από το My CU App ή σε κάθε κατάστημα Vodafone, όπου έχεις και 5 ευρώ έκπτωση στα Vodafone accessories. Και επειδή οι βόλτες ανοίγουν και την όρεξη, θα κλείσεις τη μέρα σου και με το αγαπημένο σου πιάτο ζυμαρικών από το Mailo’s, αφού έχεις και έκπτωση 3 ευρώ για την παραγγελία σου.

Δες τη νέα καμπάνια  CU Kalokairistes!

Αν ψήθηκες λοιπόν κι εσύ, γίνε φέτος παιδί του καλοκαιριού ή μάλλον… CU Kalokairistis και βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου: https:/www.vodafonecu.gr/kalokairistes/