Στην εποχή της ισότητας, του #metoo, των non-binary ατόμων και όλων των κοινωνικών αλλαγών που μετατρέπουν τον κόσμο μας σε ένα καλύτερο κι ασφαλέστερο μέρος για όλους, το ΑΧΕ γίνεται ο πιο πολύτιμος σύμμαχός σου στο flirting


Σου αρέσει εκείνο το τυπάκι από τη σχολή που σου είπε ότι ακούει σε ουδέτερες αντωνυμίες και εσύ δεν κατάλαβες καν τι σημαίνει αυτό; Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πώς λειτουργεί η φάση στο Tinder και δεν ξέρεις τι να γράψεις σε εκείνη τη γλυκιά κοπέλα με την οποία κάνατε match ώστε να μην φανείς άγαρμπος ή μάτσο; Νιώθεις ότι δεν ξέρεις καν τι να πεις στο πρώτο ραντεβού σας, γιατί σου προκαλεί άγχος η σκέψη του να συναντηθείτε;

#metoo, queer ορατότητα, το φύλο στο πρώτο πλάνο των κοινωνικών αλλαγών που μετατρέπουν τον κόσμο μας σε ένα καλύτερο κι ασφαλέστερο μέρος για όλους, όλες και όλα και μια κουλτούρα flirting εντελώς μεταφερμένη στο πλαίσιο των social media και γενικά της ψηφιακής πραγματικότητας. Δεν είναι και λίγα για να τα διαχειριστείς αν είσαι κι εσύ πιτσιρικάς, που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στο dating! Αλλά και πιτσιρικάς να μην είσαι, το ξέρεις κατά βάθος ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις κι εσύ για να συμβαδίσεις με το τώρα!

Εν αντιθέσει με όσα μπορεί να έχεις ακούσει για όλες τις προαναφερθείσες θεματικές, η σύγχρονη εποχή, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέσα από τα κοινωνικά κινήματα και τις αλλαγές των τελευταίων ετών, έχει οδηγήσει στην πραγματικότητα σε ένα ασφαλέστερο, πιο fun και σίγουρα πιο ελεύθερο πλαίσιο στην κουλτούρα του flirting, του dating, online ή σε φυσικό χώρο, και γενικά στις ερωτικές μας σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι αυτή η απελευθέρωση δεν έρχεται μαζί με το δικό της playbook κανόνων, οι οποίοι όχι απλά δεν μας περιορίζουν, αλλά στην πραγματικότητα εγγυώνται ότι όσο η θερμοκρασία θα ανεβαίνει, τόσο πιο ασφαλείς και άνετοι θα νιώθουμε, ξεδιπλώνοντας τον ερωτισμό και τις επιθυμίες μας.

a

Οι νέοι σήμερα τολμούν να βιώσουν τον έρωτα και το flirting όπως πραγματικά επιθυμούν, έχοντας αφήσει πίσω κόμπλεξ και αναχρονιστικά στερεότυπα, επιλέγοντας η ανοιχτότητα, η φροντιστικότητα και η άνετη έκφραση των συναισθημάτων να είναι το βασικό κριτήριο του πώς ξεκινούν μια νέα περιπέτεια ή δυνατή σχέση, είτε αυτή ξεκινά από τα έδρανα του πανεπιστημίου και ένα γλυκό ραβασάκι, είτε από ένα μεταμεσονύκτιο match στο Tinder. Στο 2022, λοιπόν, το κλειδί για την αναδίπλωση του ερωτισμού μας δεν είναι άλλο από το να είμαστε ο εαυτός μας, επιδεικνύοντας πάντα σεβασμό στους ανθρώπους γύρω μας και ακολουθώντας τους κανόνες που εγγυώνται ότι όλοι, όλες και όλα μας θα νιώθουμε ασφάλεια και άνεση. 

Το ΑΧΕ δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα σου στην αυγή μιας νέας γενιάς ισότητας στο φλερτ, τον έρωτα και τις σχέσεις, δείχνοντάς σου τον δρόμο ώστε να αναβαθμίσεις το παιχνίδι σου, πάντα με κοινή συναίνεση και απαλότητα.

Έτσι, μέσα από την καμπάνια Fresh Tips by AXE, το AXE ετοιμάζει τη νέα γενιά ανδρών ώστε να βγει εκεί έξω, διεκδικώντας να κερδίσει την καρδιά του κοριτσιού, του αγοριού, του non-binary και του trans ατόμου που τους έχει τρελάνει, δίνοντας τις απαραίτητες σύγχρονες συμβουλές, που θα τους κάνουν όσο woke απαιτεί η νέα εποχή. 

Ποιες είναι οι παρωχημένες ιδέες γύρω από το φλερτ και το dating που σίγουρα πρέπει να αποβάλεις; Ποιους κανόνες πρέπει να ακολουθεί ευλαβικά ένας σύγχρονος gentleman στο sexting στην εποχή του #metoo; Τι πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις για την έννοια της συναίνεσης στην ερωτική σου ζωή; Τι πρέπει να γνωρίζεις για το dating με ένα non-binary ή trans άτομο προτού διευρύνεις τους ορίζοντές σου στο dating και πώς μπορείς να καταπολεμήσεις το άγχος στο πρώτο ραντεβού; Αν αγχώθηκες μόνο στην ιδέα του να απαντήσεις τα παραπάνω, χρειάζεται να τσιλάρεις! Γιατί το ΑΧΕ είναι δίπλα σου για να σε διδάξει όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζεις το 2022, με έναν άκρως διασκεδαστικό τρόπο που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που έχεις ανάγκη.

Μείνε λοιπόν συντονισμένος στο Platform, αλλά και στο κανάλι του ΑΧΕ στο YouTube για τις πιο πολύτιμες συμβουλές πριν τις διακοπές από τους Konstantina, Konilo, Giannakopoulos και Alex Manos και μην ξεχνάς to AXE Epic Fresh σου σε bodyspray ή roll on!