Μα τι στο καλό είναι οι «ποντικο-μπότες»;


Σε περίπτωση που ζεις σε σπηλιά, ή απλά δεν έχεις Twitter, ο Kanye West επέστρεψε στην γνωστή κοινωνική πλατφόρμα. Μέσα σε λίγες ώρες, η επιστροφή του έγινε γρήγορα αντικείμενο συζήτησης από πολλούς. Να φταίει που τα «έχωσε» για άλλη μια φορά στον παλιό του εργοδότη, τη Nike; Το γεγονός ότι αποκάλυψε το νέο σχέδιο τατουάζ που θα κάνει, με το όνομα του γιου του “Saint West”, που το σχεδίασε ο ταλαντούχος Gosha Rubchinskiy;

https://twitter.com/kanyewest

 Ή μπορεί να είναι που έκανε… χαμούλη με την φωτογραφία ενός νέου YEEZY;

Ο γνωστός σχεδιαστής/ράπερ (ή το αντίθετο;), αποκάλυψε από τώρα το νέο YEEZY 350 Rat Boot. Ανέβασε μια φωτογραφία ενός δείγματος των νέων παπουτσιών που έχει σκοπό να κυκλοφορήσει, στα οποία έχει δώσει το όνομα “Rat Boots” (rat=ποντίκι).

«Δουλεύω ξανά και ξανά στην παραγωγή και το σχήμα αυτών των #RATBOOTS ???, εδώ και 6 μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μ’ αυτά», έγραψε ο West στην λεζάντα της φωτογραφίας.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ικανότητα που δώσαμε στις μπότες να έχουν το πραγματικό YEEZY σχήμα. Είναι πιο φουτουριστικό».

https://twitter.com/kanyewest/status/986328518618267648?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.highsnobiety.com%2Fp%2Fkanye-west-yeezy-rat-boot-sample%2F&tfw_creator=jsawyer86&tfw_site=highsnobiety

Αυτό τον μήνα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα νέα YEEZY Season 6 Rat Boot σε “Graphite Suede” και “Taupe” απόχρωση. Αλλά αυτές οι καφέ μπότες –που το σχήμα τους έχει ξεκάθαρα «κλέψει» ο West από την μορφή ποντικιών-, δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν.

Επίσης, κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία των YEEZY 500 σε μια νέα “Ultraviolet” παλέτα. Το Ultra Violet είναι το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, οπότε ο West ξεκάθαρα ακολουθεί τις τάσεις.

Φωτό: Instagram @kanyedoingthings