Go… Mob, or go home.


Για την τελευταία καμπάνια του #MyCalvins, ο οίκος Calvin Klein έρχεται κοντά με τον κόσμο της μουσικής.

Τα νέα πρόσωπα που ποζάρουν για την εν λόγω καμπάνια, και για τις συλλογές denim και εσωρούχων είναι ολόκληρο το A$AP Mob γκρουπ.

Με πρωταγωνιστές τον A$AP Rocky, A$AP Ferg, A$AP Nast, A$AP Twelvyy, A$AP Ant, A$AP Lou και A$AP J. Scott, οι γνωστοί ράπερς φωτογραφίζονται από τον Willy Vanderperre, στην απόλυτη… group photo, αλλά και για ένα άκρως artistic βίντεο.

ck_campaign_asapmod_01.jpg

Στα 30 δεύτερα του βίντεο, οι ράπερς χορεύουν, κάνουν πλάκα και μιλάνε για το στιλ και την μόδα, ενώ φοράνε τα κλασικά denim κομμάτια από τις σειρές Calvin Klein Denim και Calvin Klein Underwear.

Όταν όλοι μαζί προσπαθούν να φωνάζουν το tagline της καμπάνιας, “My Calvins”, ο A$AP Rocky, μπερδεύεται και λέει κατά λάθος “Our Calvins” προσφέροντας μια αστεία στιγμή στο βίντεο.

Αυτή φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος από αυτούς τους ράπερς, ασχολούνται και πιο επαγγελματικά με την μόδα, μιας και ο A$AP Rocky θεωρείται ήδη ένας από τους πιο καλοντυμένους άνδρες αυτή την στιγμή, ενώ έχει ποζάρει και άλλες φόρες σε καμπάνιες για τεράστιους οίκους όπως τον Dior Homme, DKNY, Savatore Ferragamo κ.ά.

Eν τω μεταξύ, ο A$AP Ferg έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και κυκλοφόρησε την πρώτη του συλλογή ρούχων, το 2005, με το όνομα Devoni Clothing.

Το A$AP Mob είναι μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας του brand που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αφορά την Spring 2018 συλλογή. Στην καμπάνια αυτή, πρωταγωνιστούν και η Solange, η Kelela, ο Dev Hynes aka Blood Orange, η Caroline Polachek αλλά και ο Adam Bainbridge των Kindness, όλοι οι οποίοι είναι μουσικοί.

ck_campaign_asapmod_03.jpg