Αν κάποιος θα έκανε μια τέτοια συνεργασία, τότε αυτός είναι ο Gosha…


Aν κάποιος μπορεί να πάρει μέχρι και πηλό και να χτίσει μια ολόκληρη πόλη, τότε αυτός είναι ο Gosha Rubchinskiy. Το δαιμόνιο του γνωστού Ρώσου σχεδιαστή είναι τέτοιο που μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Να δημιουργήσει ρούχα από τα πάντα, να εμπνευστεί από τα πάντα. Ακόμα και αν πρόκειται για ένα pop group!

Και δεν χρειάζεται να είναι οι The Beatles με την τεράστια ιστορία που έχουν αφήσει στην μουσική, αλλά αρκεί μια ρωσική, ποπ μπάντα σαν τους Mumiy Troll για να το κάνει αυτό.

Έτσι λοιπόν και έκανε. Για να γιορτάσει την επέτειο των 20 χρόνων της μπάντας και το άλμπουμ της Morskaya (στα Ρωσικά σημαίνει «ναυτικό»), o γνωστός σχεδιαστής δημιουργεί μια capsule συλλογή.

Επικεντρώνοντας στο ναυτικό θέμα, ο Gosha ταξίδεψε στο Vladivostok, την ανατολική πλευρά της Ρωσικής ομοσπονδίας, για να τραβήξει μερικούς locals, οι οποίοι φορούν τα ρούχα της συλλογής παρέα και τις κόρες των μελών της μπάντας των Mumiy Troll.

gosha_mumiytrollcollection_03.jpg gosha_mumiytrollcollection_02.jpg

Η συλλογή περιλαμβάνει διάφορα ενδιαφέροντα κομμάτια, από crewneck πουλόβερ και t-shirts αλλά και custom made από τον Gosha σανίδες του σερφ, τις οποίες σχεδίασε αποκλειστικά για το shop Dover Street Market στο Λονδίνο όταν γιόρτασε το event της κολεξιόν.

gosha_mumiytrollcollection_01.jpg gosha_mumiytrollcollection_04.jpg gosha_mumiytrollcollection_05.jpg gosha_mumiytrollcollection_06.jpg

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη στο Dover Street Market στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη, το Τόκιο και στο CdG Paris Trading Museum στο Παρίσι, στο κατάστημα των Comme des Garçons στην Σεούλ και φυσικά online.