Πολυαναμενόμενες συνεργασίες και εντυπωσιακά looks "περπάτησαν" στην πασαρέλα του fashion show


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα fashion shows που αφορούν όλες τις πιο κουλ και πολυαναμενόμενες συνεργασίες μεγάλων brands με αυτού του KITH, είδαμε στο KITH Sport. O Ronnie Ferg, ιδρυτής του brand KITH, διοργάνωσε το δικό του fashion show, εν μέσω της Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη, παρουσιάζοντας looks από τις νέες συλλογές μερικών από των πιο σημαντικών athletic brands, κάνοντας εμάς να μας τρέχουν τα… σάλια στην όψη τους!

Φυσικά, και σε αυτό το event παρευρέθηκαν μερικές από τις πιο fashionable φιγούρες του χώρου της μόδας, αλλά και του αθλητισμού.

Το Classic Car Club λοιπόν, στην Νέα Υόρκη, κατάφερε να γεμίσει με όλους τους inspiring millennials της εποχής μας, αλλά και με μερικούς από τους θρύλους του μπάσκετ. Ο Scottie Pippen ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους θρύλους, φορώντας τα Air Maestro II sneakers, ένα μοντέλο που έχει σχεδιάσει ο Ferg.

Αλλά ο Pippen δεν ήταν ο μόνος μπασκετμπολίστας που τράβηξε τα βλέμματα, στο εν λόγω show. Ο LeBron James έκανε και αυτός εμφάνιση, φορώντας τα LeBron 15s, ενώ φαινόνταν να… ραπάρει όσο έπαιζε το “H.A.M.”, hit από το άλμπουμ “Watch the Throne” του Kanye West και του JAY-Z.

Δες παρακάτω λοιπόν, τα καλύτερα looks από το KITH Sport, fashion show!

Moncler

7looks_fromkith_ss18_01.jpg

Champion

7looks_fromkith_ss18_02.jpg

adidas football

7looks_fromkith_ss18_03.jpg

Nike

7looks_fromkith_ss18_04.jpg

adidas x Coca Cola

7looks_fromkith_ss18_05.jpg

Iceberg x Disney

7looks_fromkith_ss18_06.jpg

OFF-WHITE

7looks_fromkith_ss18_07.jpg