Ο πιο κουλ άνθρωπος όλων των εποχών σχεδιάζει την δική σου σειρά ρούχων για το γκολφ


Προειδοποιώ από τώρα, ότι δεν μπορώ να είναι αντικειμενική, όσον αφορά τον Bill Murray. Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι από τους πιο κουλ και έξυπνους ανθρώπους εν ζωή, που δεν έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει τα πάντα στην ζωή του (οκέι, σχεδόν τα πάντα), πράγματα που σε πολλές περιπτώσεις, δεν φοβάται να κρύψει ούτε ο ίδιος. Είναι τραγελαφικά open-minded και απόλυτα «ταυτοποιημένος» με το ποιος είναι.  

Ο Murray λοιπόν, είναι πολλά περισσότερα από ένας απλός ηθοποιός. Έχει δουλέψει σαν bartender στην Νέα Υόρκη, έχει αποτελέσει έμπνευση και… μούσα στην σκηνοθέτιδα Sofia Coppola, μέχρι και πιο πρόσφατα μετατράπηκε στον πιο ιδιόρρυθμο κλασικό συνθέτη/μουσικό. Μπορεί να κάνει λοιπόν, τα πάντα και καλύτερα από εσένα και εμένα!

Το νεότερο εγχείρημά του λοιπόν, έχει να κάνει με τον κόσμο του design και πιο συγκεκριμένα με τα σπορ (βλ. γκολφ). Παρέα με τους 5 αδερφούς του, ο 66χρονος ηθοποιός κυκλοφόρησε μια σειρά ρούχων του γκολφ. Ο Murray έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το γκολφ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να κυκλοφορήσει αυτή την συλλογή.

Η σειρά ρούχων έχει το όνομα “ William Murray”, και τα αδέρφια Murray ήθελαν το ύφος της συλλογής να προσφέρουν μια… κουλ αντιμετώπιση στα ρούχα που φοριούνται συνήθως στο εν λόγω σπορ. Ο ηθοποιός εθεάθη στo World Series να φοράει ήδη ένα από τα πιο επιτυχημένα items της συλλογής, ένα polo μπλουζάκι με το τύπωμα highball ποτηριών. Τα αδέρφια Murray σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν δύο ακόμα συλλογές, μέσα στον χρόνο ενώ παράλληλα θα διοργανώσουν ένα τουρνουά γκολφ στην Φλόριντα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Murray σαν γνωστή εκκεντρική περσόνα που είναι, έχει πάρει τον ρόλο του σχεδιαστή μόδας στα σοβαρά, καθώς ήδη επέστρεψε στο team που σχεδιάζει τα ρούχα της συλλογής, μια βερμούδα, όταν συνειδητοποίησε ότι οι τσέπες ήταν πολύ μικρές. Παίζει να είναι έτοιμος και για το Fashion Week.

billmurray-clothingline-02.jpgbillmurray-clothingline-03.jpgbillmurray-clothingline-04.jpgbillmurray-clothingline-05.jpgbillmurray-clothingline-06.jpgbillmurray-clothingline-07.jpg