Τα μίνιμαλ sneakers οφείλουν να βρίσκονται σε κάθε γκαρνταρόμπα


Είναι γεγονός πως η κλασσική και μινιμαλ επιρροή πρωταγωνιστεί στον σύγχρονο κόσμο της μόδας. Όσο και αν τα μοντέρνα και σύγχρονα σχέδια εντυπωσιάζουν, οι τάσεις φέρνουν στο προσκήνιο κλασσικά και διαχρονικά σχέδια, που μπορούν να φορεθούν εύκολα και σε κάθε περίσταση.

Αυτό ισχύει πιο πολύ από ποτέ στα αγαπημένα μας sneakers.
Κάθε brand μπορεί να λανσάρει το πιο πρωτοποριακό και ιδιαίτερο σχέδιο με εντυπωσιακά χρώματα και μοτίβα, τα μίνιμαλ sneakers όμως πάντοτε βρίσκονται στις πρώτες επιλογές και σε κάθε γκαρνταρόμπα.

https://www.instagram.com/p/CANo32SnE-O/

Πόσο μάλλον μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, όπου οι ανάγκες μας έχουν αλλάξει ριζικά, τα sneakers μπορούν να φορεθούν 24/7. Και για να το καταφέρουμε αυτό, να συνδυάσουμε δηλαδή αρμονικά τα αθλητικά μας παπούτσια με κάθε outfit και με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, για διαφορετική περίσταση, οφείλουμε να επιλέξουμε ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών, το οποίο θα αποτελεί διαχρονική επιλογή με κλασσικά χρώματα όπως τα λευκό και το μαύρο.

https://www.instagram.com/p/CGxbGr2Drtr/

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα κορυφαία αθλητικά brands εκτός από εκκεντρικά παπούτσια, διαθέτουν τουλάχιστον ένα κλασσικό και μίνιμαλ ζευγάρι, που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί και να προσαρμοστεί σε κάθε στιλ.

https://www.instagram.com/p/CJJRwDSByfN/

https://www.instagram.com/p/CJUBpItgyji/

https://www.instagram.com/p/CEO6hNADyn6/

https://www.instagram.com/p/CF2G4SlnnYS/

https://www.instagram.com/p/CEUSDQiDdYT/

https://www.instagram.com/p/CHal3TxBOcV/

https://www.instagram.com/p/B085yL3jZo4/