Τα Nike LeBron 16 είναι γεγονός


Δεν έχει γίνει ούτε μια επίσημη ανακοίνωση, ούτε καν ένα press event «ξεπέτα», κάτι βρε αδερφέ! Τίποτα! Στα «μουλωχτά» (ΟΚ, σχετικά), αποφάσισε η Nike να «ανακοινώσει» την νέα συνεργασία της με τον θρύλο του μπάσκετ, LeBron James.

Βασικά, ο μπασκετμπολίστας ήταν αυτός που έκανε την… ανακοίνωση. Και πώς το έκανε; Μέσω του Instagram φυσικά! Πώς αλλιώς; Αφού λοιπόν, η Nike δεν ήθελε να κάνει καμιά γκράντε ανακοίνωση, ο LeBron αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να κάνει μόνος του το marketing της νέας του συνεργασίας με το sportswear brand.

Ανέβασε λοιπόν, στο Instagram πολλές φωτογραφίες με τα sneakers (δίνοντάς μας μία πλήρη εικόνα των παπουτσιών), ενώ ο ίδιος εθεάθη να τα φοράει όσο παρακολουθούσε αγώνα στο UCLA .

https://www.instagram.com/p/Bmy4BC6jzJz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Σαν παίκτης των LA Lakers πια, ο King James αφήνει την «υπογραφή» του στα νέα Nike LeBron 16 sneakers προσφέροντας ένα νέο, ενδιαφέρον Battleknit μοτίβο, ενώ περιλαμβάνουν μια ορατή Air Unit αερόσολα, ίδια με το προηγούμενο μοντέλο. Φυσικά, στην «γλώσσα» των παπουτσιών υπάρχει το λογότυπο του James, που θυμίζει κορώνα (είναι ο King James εξάλλου), ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει το άλλο λογότυπο του αθλητή, ένα λιοντάρι.

https://www.instagram.com/p/Bmy3E8KHwpG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Τα sneakers λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, στις 20 Σεπτεμβρίου. Η τιμή τους είναι ακόμη άγνωστη, αλλά είμαστε σίγουρη ότι δεν θα είναι το ίδιο «εύκολη» για όλα τα πορτοφόλια…