Ο Kanye West παρουσίασε μια τελείως διαφορετική γενιά sneakers.


Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί καθόλου, αν διάβασες, αν είδες κάτι στο Instagram, αλλά ο Kanye West πριν μερικές ημέρες παρουσίασε σχεδόν… “αθόρυβα” –συγκριτικά με τις άλλες φορές-, την νέα του συλλογή για την adidas, Yeezy Season 5. Κάνοντας μια «ωδή» προς την ‘80s και ‘90s αισθητική και κουλτούρα των δεκαετιών αυτών, ο σχεδιαστής κατάφερε να μπει και αυτός πιο “βαθιά” στην λογική του sportswear στιλ.

Μια ξεκάθαρη συνειδητοποίηση αυτού του ύφους, φάνηκαν να έχουν και τα νέα Yeezy Runners. Είναι εδώ και μερικά χρόνια που ο Kanye West μας έχει παρουσιάσει μια νέα γενιά πραγμάτων όσων αφορά τα sneakers, με τα Yeezy παπούτσια να αποτελούν μέχρι και σήμερα, από τα πιο επιτυχημένα αθλητικά παπούτσια των τελευταίων χρόνων, κάτι που σίγουρα μέχρι συνάδελφοί του θα ήθελαν και αυτοί να έχουν κατορθώσει, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι λοιπόν, σε κάθε νέα του παρουσίαση και νέα συλλογή που δημιουργεί, όλοι περιμένουμε με κομμένη την ανάσα τα νέα σχέδια που πρόκειται να παρουσιάσει στην πασαρέλα. Αυτή την φορά όμως, τα πράγματα ήταν λίγο πιο διαφορετικά.

Με την λογική του back-to-basics” φαίνεται να κινήθηκε με τον σχεδιασμό του νέου Yeezy Runner ο Kanye, ο οποίος δημιούργησε ένα παπούτσι ξεκάθαρα διαφορετικό συγκριτικά με τα προηγούμενα Yeezy Boost. Ξέφυγε λοιπόν στον σχεδιασμό, από αυτή την φουτουριστική αισθητική που διακατείχε το προηγούμενο σχέδιο και έκανε μια… βουτιά στο παρελθόν, με αυτό. Τα νέα Yeezy Runners έχουν μια φανερή στροφή προς την μόδα και αισθητική των sneakers που φοριούνταν την δεκαετία του ’90, και πλέον διαθέτει μια λευκή παχιά σόλα και color block και graphic στοιχεία σε διάφορες αποχρώσεις. Είναι ξεκάθαρα ένα αθλητικό παπούτσι για τρέξιμο, το οποίο όμως διάθετει το αδιαμφισβήτητο coolness που έχουν όλες οι δημιουργίες του Kanye. Στην πασαρέλα είχαμε την δυνατότητα να δούμε τις διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές του sneaker που είναι εξίσου ενδιαφέρουσες με το αρχικό σχέδιο.

new_yeezy_runners_01.jpg

Έχουμε σαφώς δει τον Kanye ως τώρα, να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα νέα Yeezy Runners και παρ’όλο που από την παρουσίαση της συλλογής Yeezy Season 5 έχουν περάσει αρκετές ημέρες, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί για το πότε και που κυκλοφορήσει το νέο σχέδιο.

new_yeezy_runners_07.jpgnew_yeezy_runners_06.jpg

Γι’αυτό stay tuned και ρίξε μια πιο κοντική ματιά στα νέα Yeezy Runners!

new_yeezy_runners_02.jpgnew_yeezy_runners_03.jpgnew_yeezy_runners_04.jpgnew_yeezy_runners_05.jpg