Ετοιμαστείτε για το Xeno


Ετοιμαστείτε για το Xeno



Η Adidas φαίνεται πως συνεχίζει εξίσου δυναμικά την εντυπωσιακή χρονιά που είχε το 2014 και στο φετινό έτος, με διάθεση καινοτομίας και φρέσκων ιδεών.

Υποδεχθείτε λοιπόν τη τεχνολογία Xeno, η οποία βρίσκει εφαρμογή σε τρία από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της, το ZX Flux, το Superstar και το Metro Attitude. Το υλικό που μοιάζει σε φιλοσοφία με το 3M, που αντανακλά το φως, έχει μια ιδιομορφία που μπορεί να δημιουργήσει ένα εντελώς καινούργιο look.

Εμπνευσμένο από το φίδι Xenopeltis, που κατοικεί στη Νοτιοανατολική Ασία και αλλάζει χρώματα, το Xeno όταν δε φωτίζεται έχει ένα τυπικό μαύρο χρώμα. Όταν όμως πέσει επάνω του είτε φυσικό φως ή εκείνο κάποιας λάμπας, αλλάζει ολόκληρο, αποκτώντας μια πολύχρωμη ιριδοειδή απόχρωση.

Δείτε τη τεχνολογία Xeno εν δράση στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Εάν σας τραβήξουν τη προσοχή να ξέρετε πως τα τρία μοντέλα με τη συγκεκριμένη τεχνολογία κυκλοφορούν παγκοσμίως τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, σε όλα τα καταστήματα που συνεργάζονται με την εταιρεία.

 

 

{youtube}3z6-OZ37Qt4{/youtube}

 

 

adidas-xeno-pack-07.jpg

 

adidas-xeno-pack-09.jpg

 

adidas-xeno-pack-04.jpg

 

adidas-xeno-pack-05.jpg

 

adidas-xeno-pack-01.jpg

 

adidas-xeno-pack-02.jpg