Με ένα colorway από το 1999


Με ένα colorway από το 1999

 

Η ανακοίνωση της Jordan Brand το προηγούμενο έτος, πως θα ξεκινήσει από φέτος να βγάζει ένα μέρος των retro κυκλοφοριών της ως remastered εκδόσεις, έκανε πολλούς sneakerheads να αναφωνήσουν από χαρά.

Αυτό γιατί με το όνομα remastered η εταιρία θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί καλύτερης ποιότητας υλικά στα παπούτσια της, προσπαθώντας να γυρίσει το ημερολόγιο πίσω. Τότε που οι φίλοι των sneakers εξυμνούσαν εκτός από τα θρυλικά designs των μοντέλων της και τις λεπτομέρειες στα υλικά, που τη τοποθέτησαν στη κορυφή των προτιμήσεων τους.

 

air-jordan-4-retro-remastered-colombia-2.jpg


Τι πιο ταιριαστό ως κυκλοφορία λοιπόν από το να γυρίσουν σε ένα παπούτσι που είχε κυκλοφορήσει εκείνη ακριβώς την εποχή, που όλοι θυμούνται με νοσταλγία. Το Air Jordan IV Columbia έχει να εμφανιστεί σε καταστήματα λιανικής από το μακρινό 1999 και παρέα με το «αδερφάκι» του Oreo, που θα κυκλοφορήσει αργότερα, αποτελούν μια σαφή αναφορά στη στροφή φιλοσοφίας για τη μπράντα.

Δείτε στις φωτογραφίες το «τεσσάρι» με ένα κυρίως λευκό outfit και navy blue πινελιές κατά μήκος του και δώστε προσοχή στη ποιότητα του δέρματος που θα αποτελεί σήμα κατατεθέν της remastered σειράς της εταιρείας.

Το Air Jordan IV Columbia κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο 10 Ιανουαρίου σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

air-jordan-4-retro-remastered-colombia-3.jpg

 

air-jordan-4-retro-remastered-colombia-4.jpg