Η οικογένεια των Adidas Originals ZX που αγαπήσαμε τη δεκαετία του ’90, μεγαλώνει..


Τα adidas Originals συνεχίζουν να μας προσφέρουν τα πιο ξεχωριστά sneakers και για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, παρουσιάζοντας τα ZX Flux.

Η οικογένεια των ZX που αγαπήσαμε τη δεκαετία του ’90, μεγαλώνει και μας εκπλήσσει με τα νέα σχέδια και χρώματα που παρουσιάζει. Συνδυάζοντας όλες τις φετινές τάσεις της μόδας, τα ZX Flux «εισβάλλουν» σε κάθε look και υπόσχονται να ενθουσιάσουν τόσο τους παλαιότερους όσο και τους νεότερους λάτρεις των Originals!

 

 

Η Base Pack σειρά των ZX Flux, ξεχωρίζει τόσο για το sophisticated, διακριτικό της στυλ όσο και για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της και κυκλοφορεί σε πέντε μοναδικά χρώματα για να τραβήξει τα βλέμματα με τις έντονες αποχρώσεις της. Η Base Pack σειρά των ZX Flux έχει σχεδιαστεί για όσους προτιμούν τις μονοχρωμίες και τις λιτές γραμμές αλλά αναζητούν τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο καθημερινό τους ντύσιμο, τολμώντας να αλλάζουν στον χρόνο.

 


 

H ανοιξιάτικη συλλογή των ZX Flux εμπλουτίζεται και συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα όλους τους fans του brand με την Photo Print Pack σειρά. Τα μοναδικά μοτίβα που αποτυπώνονται πάνω στα sneakers απεικονίζουν είτε τα κύματα του ωκεανού, είτε δανείζονται στοιχεία της urban αισθητικής, ενώ τα τρισδιάστατα σχέδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα παπούτσια της σειράς. Εξελίσσοντας την ιστορία των Originals, τα μοντέλα της Photo Print Pack σειράς πρωτοπορούν σχεδιαστικά και προκαλούν ευχάριστα τις εντυπώσεις.


Τα ZX Flux, το νέο αγαπημένο μέλος της οικογένειας των ZX, έρχονται να «σημαδέψουν» το street style και να δώσουν στους νεότερους Originals fans μαθήματα αυθεντικού στυλ!


Τα ZX Flux των adidas Originals είναι ήδη διαθέσιμα στα παρακάτω adidas stores:
>Αθήνα (Ερμού 50)
>Καλλιθέα (Θησέως 139)
>Ψυχικό (Λ. Κηφισίας 280)
>Γλυφάδα (Πλατεία Εσπερίδων 3)
>Μαρούσι (Golden Hall)