Η adidas συμμετείχε και φέτος στο σημαντικότερο δρομικό γεγονός της πόλης, τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.


Η adidas συμμετείχε και φέτος στο σημαντικότερο δρομικό γεγονός της πόλης, τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης. Με μια σειρά από δραστηριότητες που κορυφώθηκαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στη μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού, η adidas καλωσόρισε χιλιάδες φίλους του Μαραθωνίου, προμήθευσε τους fans του running με πρωτοποριακό εξοπλισμό σε ρούχα και παπούτσια και δημιούργησε το συλλεκτικό τεχνικό t-shirt της διοργάνωσης που φόρεσαν εθελοντές, εργαζόμενοι και δρομείς.

Από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, η adidas καλωσόρισε χιλιάδες fans του Μαραθωνίου στο περίπτερό της στην Athens Marathon Expo, απ’ όπου προμηθεύτηκαν κορυφαίο running εξοπλισμό, με highlight τα πρωτοποριακά running παπούτσια Energy Boost, Adios Boost και Adistar Boost, που ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία Boost. Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ Μαραθωνίου δρόμου, Wilson Kipsang, ο οποίος υπέγραψε τα adidas Boost του νικητή του διαγωνισμού #boostathens. Ο διαγωνισμός που «έτρεξε» στη σελίδα adidas running στο facebook, σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από 4.000 συμμετοχές!

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Κλασικού Μαραθωνίου, η adidas υποδέχτηκε δρομείς και επισκέπτες στο adidas Marathon Camp στο Ζάππειο, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Camp οι επισκέπτες γνώρισαν τα running προϊόντα της adidas, ενώ στo resting area εξειδικευμένοι φυσιοθεραπευτές πρόσφεραν υπηρεσίες αποθεραπείας στους δρομείς. Μεταξύ των επισκεπτών του adidas Marathon Camp ήταν γνωστοί Έλληνες αθλητές, αλλά και διάσημοι λάτρεις του κλασικού αθλητισμού, όπως οι Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ Ειρήνη Αϊδινή, Χαρά Καρυάμη και Εύα Χριστοδούλου, η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, η παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη, οι δημοσιογράφοι Σία Κοσιώνη, Εύα Αντωνοπούλου, Εύη Φραγκάκη και Κίμων Φραγκάκης και η χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαρία Κουσουνή.

Φωτογραφίες: Vasilis Maroukas