Δείτε το Official Career Deep Dive trailer του EA Sports FC 24.


Περισσότερες πληροφορίες μοιράζεται μέρα με τη μέρα η EA Sports σχετικά με το τι θα περιέχει το πακέτο του φετινού ποδοσφαιρικού τίτλου της, που εισάγεται στην μετά-FIFA εποχή του.

Στο νεότερο gameplay βίντεο του EA Sports FC 24 που δόθηκε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτονται όλες οι νέες λεπτομέρειες του ανανεωμένου Career Mode του παιχνιδιού, με τους θαυμαστές του να μαθαίνουν επιτέλους τι θα περιέχει τόσο το Player Career για τους ποδοσφαιριστές, όσο και το Manager Career mode για τους προπονητές. 

Εκτός αυτού ανακοινώθηκε από την εταιρία και η προσθήκη του Ballon D'or για την καριέρα των παικτών, το οποίο και θα διεξάγεται στο τέλος κάθε σεζόν. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο θεσμός της Χρυσής Μπάλας προστίθεται σε ποδοσφαιρικό τίτλο επίσημα, με αυτήν να απονέμεται στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου κάθε χρόνο από το 1956. Η EA Sports συνεργάζεται για αυτήν την προσθήκη με το γαλλικό περιοδικό France Football, το οποίο από το 2018 δίνει τη Χρυσή Μπάλα και σε γυναίκες ποδοσφαιριστές. 

Βέβαια, το χαρακτηριστικό της Χρυσής Μπάλας δεν θα υπάρχει στις last-gen εκδόσεις του EA FC 24, δηλαδή στα PS4, Xbox One και Switch, καθώς το animation για το Ballon D'Or περιορίζεται στα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η εταιρία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια εξήγηση προς το παρόν. 

Δείτε το Official Career Deep Dive trailer του EA Sports FC 24

Το νέο EA Sports FC 24 θα περιλαμβάνει περισσότερους από 19.000 αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα. Θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προπαραγγείλουν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου.