Όλα όσα ξέρουμε για το Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth


Ένα ολοκαίνουργιο videogame Lord Of The Rings φαίνεται πως θα έχουμε σύντομα στη διάθεσή μας για smartphones με Android και iOS λειτουργικά συστήματα, με τους θαυμαστές του LoTR franchise να μην μπορούν να περιμένουν. Ο λόγος φυσικά για το Lord of the Rings: Heroes of Middle-Εarth, το οποίο έρχεται από την EA Mobile και την Capital Games developers στις 10 Μαΐου 2023.

Για τον RPG τίτλο, η EA έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay trailer με τις πρώτες πληροφορίες του παιχνιδιού. Επιπλεον, έγινε διαθέσιμη και η επίσημη περιγραφή του τίτλου από το ελληνικό Play Store:

«Φαντασία και περιπέτεια ενώνονται στο The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth™, ένα παιχνίδι στρατηγικής RPG βασισμένο στα λογοτεχνικά έργα του J.R.R. Tolkien. Ένας Νέος Δακτύλιος ανακαλύφθηκε στη Μέση Γη που έχει τη δύναμη να ξαναγράψει την ιστορία. Το πώς θα χρησιμοποιηθεί η ισχύς του εξαρτάται από εσάς. Θα το χειριστείτε για καλό ή θα υποκύψετε στο κακό;

Συνεργαστείτε με Ξωτικά, Μάγους, Νάνους, Καλικάντζαρους, Χόμπιτ και άλλα σε μια νέα οπτικοποίηση μιας από τις μεγαλύτερες ιστορίες φαντασίας που έχουν ειπωθεί ποτέ. Δημιουργήστε μια ομάδα με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες φαντασίας από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών όπως ο Frodo Baggins και ο Éowyn. Συλλέξτε μια ποικιλία από αναγνωρίσιμους και ισχυρούς χαρακτήρες έτοιμους για μάχη!

Οι θρυλικές μάχες PvP & PVE σας περιμένουν σε ένα επικό παιχνίδι στρατηγικής που βασίζεται στη σειρά, καθώς κάνετε περιπέτεια στη Μέση Γη. Εγγραφείτε στο Fellowship και σχηματίστε ένα Guild για να βοηθήσετε να πολεμήσετε τους εχθρούς σας. Κάντε λήψη σήμερα και ανακαλύψτε τη Μέση Γη όπως ποτέ πριν!».

Κάντε προ-εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να είστε μεταξύ των πρώτων που θα παίξουν το παιχνίδι.  

Το gameplay trailer του Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth: