Το 4ο κεφάλαιο του Dragon Ball Z είναι γεγονός και έρχεται σύντομα


Μια απρόσμενη είδηση έγινε γνωστή χθες που θέλει το αγαπημένο Dragon Ball Z να επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας. Η Bandai Namco σε συνεργασία με την Toei Animation ανακοίνωσαν και επίσημα ότι ετοιμάζουν το 4ο κεφάλαιό του με τίτλο Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi. Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του Dragon Ball FighterZ World Tour, ενώ οι ιθύνοντες έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα trailer μέσα από γνωστά YouTube κανάλια, όπως αυτό του “Gamers Prey”.

Το πρώτο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε ξεκινά με μία CRT τηλεόραση και το πρώτο Dragon Ball παιχνίδι. Καθώς οι θεατές παρακολουθούν πλάνα από τα Budokai Tenkaichi, το βίντεο παίρνει άλλη τροπή, και προς το τέλος βλέπουμε τον θρυλικό πρωταγωνιστή του franchise να μεταμορφώνεται σε Super Saiyan. Μια λεζάντα εμφανίζεται τότε στην οθόνη, η οποία αναγράφει «ετοιμαστείτε για μάχη» και «ένα νέο Budokai Tenkaichi ξεκινάει».

Το Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα περισσότερες πληροφορίες γύρω από αυτό ούτε και σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο.

Τα πρώτα Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi κυκλοφόρησαν τα 2005, 2006 και 2007 και έκτοτε η Bandai Namco κυκλοφόρησε άλλα παιχνίδια που αφορούν το Dragon Ball.

Δείτε το επίσημο trailer πιο κάτω: