Ο παράδεισος για τους λάτρεις των video (και όχι μόνο) games


Ο παράδεισος για τους λάτρεις των video (και όχι μόνο) games

Το Hellenic American College (HAEC) και το CowboyTV διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 3, 4 & 5 Ιουλίου 2015 στην Αθήνα (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι) το GameAthlon.

Και φέτος, τους χώρους του Hellenic American College θα κατακλύσουν φίλοι του gaming –περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες κάθε χρόνο-  για να γιορτάσουν την αγαπημένη τους ασχολία σε τουρνουά, κονσόλες και PC, να διαγωνιστούν, να γνωρίσουν νέους τίτλους κ.ά. Ακολουθεί μικρό μόνο δείγμα των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο:

- Τουρνουά League of Legends 5v5 και 1v1, Hearthstone με πόντους για το τουρνουά της Blizzcon 2015, Starcraft II, Mortal Kombat X, Tekken Tag Tournament 2, Street Fighter, FIFA15, NBA2K15, Call of Duty, Counter Strike κ.ά.

- Τουρνουά σε board και card games όπως Magic the Gathering, Netrunner, Lord of the Rings, Conquest, Game of Thrones, Munchkin, Star Wars Miniatures σε συνεργασία με τα Fantasy Shop.

- Διαγωνισμός και φωτογραφίσεις cosplay.

- Παρουσιάσεις νέων τίτλων με αποκλειστικό νέο υλικό από το IGN Greece και το IGN First.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου και σε συνεργασία με το Hellenic American College θα πραγματοποιηθούν επίσης εκπαιδευτικά panel, με θέμα μεταξύ άλλων την δημιουργία videogames και τον προγραμματισμό με προσκεκλημένους πολλούς game developers.

Πρωτοπόροι από τον χώρο της τεχνολογίας όπως η Samsung, η Dell/Alienware και η Microsoft, θα παρουσιάσουν τις δικές τους εκθέσεις και νέα προϊόντα, ενώ στα συστήματά τους θα διεξαχθούν τα  τουρνουά και οι διαγωνισμοί.

Το YouTour, η μεγαλύτερη «περιοδεία» από Youtubers όλων των επιπέδων που διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά, επιστρέφει με νέους και παλιούς καλεσμένους. Αγαπημένοι Έλληνες Youtubers, που ασχολούνται με τα βίντεο ως χόμπι ή επαγγελματικά, θα μιλήσουν και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το κοινό.

Το καλοκαίρι ξεκινά και πολλές εκπλήξεις, δώρα αλλά και καταστήματα για τα πιο hot ψώνια σε gaming, movies, anime και TV series περιμένουν το κοινό που θα επισκεφθεί την εκδήλωση και θα παρακολουθήσει τα πρωταθλήματα.

GameAthlon 2015

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 3 Ιουλίου, 12:00-22:00
Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιουλίου, 10:00-22:00

Διεύθυνση: Hellenic American College, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

Είσοδος ελεύθερη