Από τα «χείλη» της Naughty Dog


Από τα «χείλη» της Naughty Dog

 

Δίχως αμφιβολία η σειρά Uncharted είναι από τις δημοφιλέστερες των τελευταίων ετών, με πολλούς φανατικούς οπαδούς ανά την υφήλιο να αναμένουν τα νέα για τη τέταρτη συνέχεια του παιχνιδιού με αγωνία.

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της λοιπόν, με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των επεισοδίων της σειράς, Naughty Dog να ενημερώνει το κοινό για τη πλοκή του αναμενόμενου release.

Στο τέλος του Uncharted 3 είδαμε τον Nathan και την Elena με τις βέρες τους και όνειρα για μια νέα αρχή. Όμως αυτή η ήρεμη ζωή δε θα κρατήσει για πολύ. Τρια χρόνια μετά λοιπόν, ο Nathan Drake δέχεται μια επίσκεψη έκπληξη από τον αδερφό του Sam, που θεωρούσε νεκρό.

 

Uncharted.jpg



Ο Sam του λέει ότι πρέπει για να σώσει τη ζωή του να βρει ένα αντικείμενο από την εποχή των πειρατών και ο Drake με την ευκαιρία μιας καινούργιας περιπέτειας δεν αργεί πολύ στο να εκδηλώσει ενδιαφέρον για αυτή.

Στο ταξίδι τους θα βρεθούν μέχρι μια μυθική πειρατική αποικία, προσπαθώντας να προλάβουν άλλους κυνηγούς θησαυρών που το ψάχνουν παράλληλα. Σε συνδυασμό με τις νέες ικανότητες και αντικείμενα που έρχονται να προστεθούν στο παλμαρέ του Nathan, η τετάρτη συνέχεια του τίτλου αναμένεται εξίσου συναρπαστικό με τους προκατόχους του!