Δημοσιεύθηκε στο Google Play το "Cannon Penguins", το νέο παιχνίδι της ελληνικής "inStorium Games" για κινητά και tablets.


 

Δημοσιεύθηκε στο Google Play το "Cannon Penguins", το νέο παιχνίδι της ελληνικής "inStorium Games" για κινητά και tablets.

 

Το "Cannon Penguins" είναι ένα εκπαιδευτικό casual game. Ο παίκτης χειρίζεται ένα κανόνι που εκτοξεύει πιγκουίνους με στόχο να πιάσει όσο περισσότερα ψάρια μπορεί.

 

Είναι όμως μόνο αυτός ο "στόχος" του παιχνιδιού;

 

Το τρίτο mode του παιχνιδιού, με τίτλο "Environmental Issue", δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πιγκουίνοι σε μια θάλασσα γεμάτη απόβλητα και σκουπίδια. Γιατί οι πιγκουίνοι μπορεί να έχουν αμέτρητους φυσικούς εχθρούς, από φώκιες έως καρχαρίες, ο πιο επικίνδυνος όμως δυστυχώς εχθρός τους είναι ο άνθρωπος.

 

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού:

>3 διαφορετικά game modes

>10 διαφορετικές πίστες

>Achievements

>Leader Boards

>Environmental badges

 

Κατέβασε το εδώ: play.google.com/store/apps

Πλατφόρμα: Android

Τιμή: Δωρεάν

Site: instoriumgames.com

 

Λίγα λόγια για την inStorium Games

Η inStorium Games είναι μια μικρή αλλά δυναμική ομάδα νέων ανεξάρτητων developers που ήδη έχει ξεχωρίσει στον χώρο του game development με συμμετοχές και διακρίσεις σε μεγάλους διαγωνισμούς.«Μαγικές ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν» είναι το μότο της inStorium Games και ολόκληρη η ομάδα εργάζεται και δημιουργεί τη μαγεία μέσα από τις εφαρμογές της.

 

Ενδεικτικά, κάποιες από τις συμμετοχές της inStorium Games που ξεχωρίζουν:

 

>Global Game Jam 2014: H inStorium Games και το παιχνίδι Change κέρδισε τη δεύτερη θέση στο Global Game Jam αλλά και το βραβείο κοινού! Δείτε το παιχνίδι: tinyurl.com/psdkahh

 

>IEEE NTUA Student Branch Game Jam: Η inStorium Games με το παιχνίδι "Terram Novam" κατακτά την πρώτη θέση στο IEEE NTUA Student Branch Game Jam που διοργάνωσε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Κατεβάστε το παιχνίδι: tinyurl.com/ns96sos

 

>1st Hellenic Game Jam: Η inStorium Games κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο 1ο Hellenic Game Jam, στο Τεχνολογικό Και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου κερδίζοντας την τρίτη θέση στο διαγωνισμό με το παιχνίδι "After Dark". Δείτε το παιχνίδι εδώ: tinyurl.com/qek9y9j

 

>Aνάδειξη της inStorium Games ως ομάδα του Μήνα από το AL.I.V.E.: tinyurl.com/qjtpocr

 

Επίσης, η inStorium έχει κυκλοφορήσει τα παρακάτω mobile games σε συνεργασία με τη JinxSoft:

 

Bad Bunnies Seasons (www.jinxsoft.com/products/bad-bunnies)

Dr. Brain (www.jinxsoft.com/products/dr-brain)

Lovely Couple (www.jinxsoft.com/products/lovely-couple)

 

  

 

cannon penguins 2 platform gr.jpg

 

 

cannon penguins 3 platform gr.jpg