O 44χρονος Αμερικάνος καθηγητής Michael Thomasson κατέχει πάνω από 11,000 video games σε ότι πλατφόρμα μπορούμε να σκεφτούμε..


 Πριν μισό χρόνο είχαμε δει το video που παρουσιάζουμε παρακάτω και είχε να κάνει με τη μεγαλύτερη συλλογή από video games του κόσμου και μάλιστα με την επίσημη αναγνώριση και προσθήκη στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.

 

O 44χρονος Αμερικάνος καθηγητής Michael Thomasson κατέχει πάνω από 11,000 video games σε ότι πλατφόρμα μπορούμε να σκεφτούμε, με πάνω από το ένα τέταρτο από αυτά να είναι σφραγισμένα και να μην έχουν ανοιχτεί ποτέ (και σαν ιδιοκτήτης και manager διαφόρων video game stores στο παρελθόν ο ίδιος). 

 

Η αξία των παιχνιδιών εκτιμάται στα $800,000 αλλά η συλλογή βγαίνει προς δημοπρασία σε πολύ χαμηλή αρχική τιμή, με το κάθε bid να προσθέτει $250 (μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είμαστε στα $90,751). 

 

Αν ενδιαφέρεστε να ‘χτυπήσετε’ και εσείς τη συλλογή (!), η δημοπρασία διαρκεί μέχρι τις 15 Ιουνίου και περισσότερα μπορείτε να βρείτε σε αυτό το link: www.gamegavel.com

 

Μαζί θα πάρετε και το επίσημο Γκίνες certificate, καθώς και μια εφ’ όρου ζωής συνδρομή στο περιοδικό Retro, μαζί με όλα τα προηγούμενα τεύχη...

 

{youtube}JWfx2ZX5BuM{/youtube}