Και κάθε μέλος της metal μπάντας διαθέτει τη δική του γεύση!


Μια απρόσμενη επιχείρηση φαίνεται πως δημιούργησαν οι Mastodon, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα πουλάνε τις δικές τους custom πίκλες! Και κάθε μέλος μάλιστα της metal μπάντας από την Atlanta διαθέτει τη δική του γεύση!

Η συνεργασία του συγκροτήματος με τις Atlanta-based Kelly’s Death Pickles ήρθε λίγο πριν από την co-headlining καλοκαιρινή περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική μαζί με τους Lamb of God. Κάθε ένα από τα διαφορετικά βαζάκια που κυκλοφορούν έχει δημιουργηθεί με βάση το χαρακτήρα των μελών της μπάντας, όπως και με πληροφορίες από τη ζωή του. Έτσι, ο τραγουδιστής και μπασίστας τους Troy Sanders διαθέτει το Diller Be Dilled, μια παραδοσιακή συνταγή με άνηθο και σκόρδο. Ο κιθαρίστας τους Bill Kelliher από την άλλη είναι λάτρης του

Dead and Butterslax, μιας παραδοσιακής συνταγής με βούτυρο και άλλα μοναδικά μπαχαρικά, ενώ ο τραγουδιστής και drummer Brann Dailor διαθέτει το καυτερό JalaBranño Dill, που περιλαμβάνει πιπεριές Jalapeño. Τέλος, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Brent Hinds διαθέτει τη γεύση Dill with the Devil, με Carolina Reaper πιπεριές, άνηθο και λίγο παντζάρι για το χρώμα.

Στη συσκευασία των προϊόντων ποζάρει το ίδιο το συγκρότημα με KISS-inspired face paint, ενώ κυκλοφόρησαν και ένα ξεκαρδιστικό διαφημιστικό που μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Τις πίκλες μπορείτε να τις βρείτε στο merch site των Mastodon.