Οι The Callas επιστρέφουν με νέο single, που έχει τίτλο “Πλύση Στομάχου” και θα περιέχεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους στην Inner Ear Records.


"Όταν όλα είναι σκατά, όταν όλα που σιχαίνεσαι σου ανεβαίνουν στο λαιμό και στο μυαλό, όταν σου φαίνονται όλα τα ίδια και μαύρα, όταν φοβάσαι να περπατήσεις μόνη/ος/ο και μυρίζεις παντού γύρω σου φασισμό, όταν δεν έχεις να περιμένεις και κάτι στο μέλλον, όταν μάλλον η λέξη μέλλον φτάνει μέχρι την επόμενη μέρα, όταν δεν θες να γυρίσεις σπίτι, να πας σχολή, να βρεις δουλειά, όταν δεν έχεις μία, όταν έχει πάλι καύσωνα και είσαι στο κέντρο, όταν το μόνο που γουστάρεις είναι να αράξεις σε ένα παγκάκι με την παρέα σου και να λιώσεις μέχρι να ξημερώσει".

Μετά από εκθέσεις, συναυλίες και performances σε Νέα Υόρκη, Αθήνα, Μαϊάμι, Βιέννη, Θερμησία και ένα τουρ σε όλη την Ελλάδα, οι The Callas θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album, "Ανατολή", στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην Inner Ear Records.

Αυτές τις μέρες ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Velvet Gardens Festival, που φέτος θα γίνει στη Θερμησία Πελοποννήσου στις 6 Ιουλίου.