Στο visual γυρνάμε πίσω στην εποχή του “Without Me” και των MTV Video Music Awards του 2000, ενώ παρακολουθούμε cameos των Dr. Dre, Snoop Dogg, Pete Davidson και άλλων


Το νέο του κομμάτι με τίτλο Houdini” κυκλοφόρησε ο Eminem, το μουσικό video του οποίου σκηνοθέτησε ο Rich Lee. Σε αυτό τις εντυπώσεις κλέβουν τα throwbacks στις πιο iconic στιγμές της καριέρας του rapper, γυρνώντας στην εποχή του Without Me” (τμήμα του οποίου ακούγεται και στο ίδιο το κομμάτι) και των MTV Video Music Awards του 2000, ενώ παρακολουθούμε cameos των Dr. Dre, Snoop Dogg, Pete Davidson και άλλων.

Πριν να κυκλοφορήσει το νέο του track, ο Eminem είχε δημιουργήσει ένα teaser video με τον μάγο David Blaine, μέσα από ένα clip όπου ο Blaine τρώει ένα ποτήρι κρασιού. Την ίδια στιγμή, ο Eminem αναφωνεί: “Well, for my last trick, I’m gonna make my career disappear”.

Μαζί με το νέο single, ο Eminem εδώ και καιρό προετοιμάζει το κοινό για τον νέο του δίσκο, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται The Death of Slim Shady (Coup de Grâce). Το LP θα ακολουθήσει το Music to Be Murdered By του 2020, χωρίς να γνωρίζουμε ωστόσο την ακριβή ημερομηνία της κυκλοφορίας του.