Είμαστε κοντά σε κάποια μεγάλη ανακοίνωση των αδερφών Gallagher;


Ένα μυστηριώδες teaser δημοσίευσαν οι Oasis στο Instagram, γεμίζοντας το φανατικό κοινό τους με ελπίδες ενός ακόμη reissue της δισκογραφίας τους, ακόμη και ενός πολυπόθητου reunion, που θα έφερνε ξανά κοντά τους αποξενωμένους αδερφούς Gallagher.

Το σύντομο και με vintage αισθητική clip αναρτήθηκε στη σελίδα του Britpop συγκροτήματος σε όλα τους τα κανάλια στα social media, χωρίς caption και περαιτέρω πληροφορίες. Ωστόσο, πολλοί από τους followers τους εκτιμούν ότι το aerial footage του clip είναι τραβηγμένο στο Sawmills Studio της Κορνουάλης, όπου οι Oasis ηχογράφησαν τα sessions εμβληματικό ντεμπούτο τους, Definitely Maybe. Σε αυτήν την περίπτωση, το teaser θα μπορούσε να αναφέρεται στην επανέκδοση του δίσκου για την 30η επέτειο από την κυκλοφορία του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oasis (@oasis)

Την περασμένη χρονιά, ο Noel Gallagher είχε επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορούσε μια νέα εκδοχή του LP με αφορμή την προαναφερθείσα επέτειο, ενώ ο Liam Gallagher αναμένεται να βγει σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, όπου και θα παρουσιάσει ζωντανά τον ίδιο δίσκο. Μάλιστα πρόκειται να παίξει τον δίσκο in full ως headliner του Reading & Leeds τον προσεχή Αύγουστο.

Για να δούμε λοιπόν, σε τι ακριβώς αναφέρεται το μυστηριώδες teaser…