Ο Moore γιορτάζει τη Μέρα της Γης με ένα νέο μουσικό κομμάτι-ωδή στην αποκατάσταση της γης του Ηνωμένου Βασιλείου


Ένα νέο κομμάτι κυκλοφόρησε ο Thurston Moore στα πλαίσια του εορτασμού της Earth Day, το οποίο και ονομάζεται Rewilding”. “This terrain is changing/ Rewilding, rearranging/ So I’m singing for animals/ Outside here just grazing”, τραγουδά ο ίδιος, με την μπασίστρια των My Bloody Valentine, Deb Googe, να παίζει μια επαναλαμβανόμενη μπασογραμμή για το κομμάτι, στο οποίο κυριαρχεί μια ψυχεδελική αύρα.

Το “Rewilding” δεν είναι μόνο ο τρόπος του Moore να γιορτάσει τη Μέρα της Γης, αλλά είναι και το τελευταίο offering από τον επερχόμενο δίσκο του με τίτλο Samurai Walkman: Flow Critical Lucidity. Προηγουμένως είχε μοιραστεί album cuts όπως τα “Hypnogram” και “Isadora”, στο μουσικό video του τελευταίου είδαμε και τη Sky Ferreira. Ο Moore δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Samurai Walkman: Flow Critical Lucidity, όμως υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Το “Rewilding” αναφέρεται στο πρόγραμμα αποκατάστασης της γης του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσα από την καλλιέργεια περισσότερου πρασίνου.

Ο Moore την περασμένη χρονιά εργάστηκε για τον νέο του δίσκο, ενώ κυκλοφόρησε και τα απομνημονεύματά του με τίτλο Sonic Life.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr