Το τραγούδι που στέλνει η Ελλάδα στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι μεταδόθηκε για πρώτη φορά


Σε έκτακτη εκπομπή που προβλήθηκε στην ΕΡΤ ερμήνευσε η Μαρίνα Σάττι το τραγούδι που θα στείλει η χώρα μας στη Eurovision, τη μουσική του οποίου συνέθεσε με τους OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer. Τους στίχους έγραψε μαζί της ο VLOSPA και οι OGE και Solmeister.

Στο πλατό της εκπομπής, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision μίλησε για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής, ακριβώς δύο μήνες πριν από τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τις 7 έως και τις 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στο στούντιο, καλεσμένος ήταν και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί πληθώρα συμμετοχών της χώρας στο διαγωνισμό και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, που θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό της Eurovision.

Από τις 37 χώρες που συμμετέχουν στη Εurovision 2024, προκρίνονται απευθείας στον τελικό στις 11 Μαΐου, πέντε χώρες, οι λεγόμενες «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία.

Η Ελλάδα αναμένετα να διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, στις 9 Μαΐου 2024 και συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του, στην 4η θέση.

Για την ώρα, το “ZARI” όπως ονομάζεται το κομμάτι, φαίνεται πως έχει διχάσει το ελληνικό internet, με πολύ κόσμο να εκθειάζει την προσπάθεια, όπως και το video clip που παραπέμπει σε δουλειές της M.I.A., αλλά και άλλους να κάνουν λόγο για trash συμμετοχή.